Är det inte typiskt så säg

jul 6, 2023 | 0 Kommentarer

Är det inte typiskt så säg

Som Du kanske vet så har jag en utmaning i juli, aug och september att gå en miljon steg, det betyder ca 10870 steg per dag. Inte så mycket kanske Du tänker men när jag är här i den lilla stugan så är det ganska mycket

En bild från promenaden idag

Hur som helst, de första 3 dagarna i Juli gick jag inte några promenader så det blev ca 7000 steg/dag så när vi kom ner till stugan så hade jag ganska många steg att ta ifatt.

Sagt och gjort, jag gick i två dagar en mil per dag för att komma ifatt och vad händer då?
Stor blåsa över hela lilltån, så idag när jag gick min lilla promenad på 5,4 km så sprack den och nu gör det ont.
Attans skor som för övrigt inte är nya och krånglar nu.
Så jag får se hur det blir i morgon men visst är det typisk när man hittar på något och så fungerar det inte som det ska.

Jag är dock helt övertygad om att jag fixar det

Ha en fin torsdagskväll // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...