Är det inte typiskt så säg

jul 6, 2023 | 0 Kommentarer

Är det inte typiskt så säg

Som Du kanske vet så har jag en utmaning i juli, aug och september att gå en miljon steg, det betyder ca 10870 steg per dag. Inte så mycket kanske Du tänker men när jag är här i den lilla stugan så är det ganska mycket

En bild från promenaden idag

Hur som helst, de första 3 dagarna i Juli gick jag inte några promenader så det blev ca 7000 steg/dag så när vi kom ner till stugan så hade jag ganska många steg att ta ifatt.

Sagt och gjort, jag gick i två dagar en mil per dag för att komma ifatt och vad händer då?
Stor blåsa över hela lilltån, så idag när jag gick min lilla promenad på 5,4 km så sprack den och nu gör det ont.
Attans skor som för övrigt inte är nya och krånglar nu.
Så jag får se hur det blir i morgon men visst är det typisk när man hittar på något och så fungerar det inte som det ska.

Jag är dock helt övertygad om att jag fixar det

Ha en fin torsdagskväll // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...