Arbetsveckan slut, mammas grav, grön växt och träningsbyxor

Arbetsveckan slut, mammas grav, grön växt och träningsbyxor

En arbetsvecka är slut och jag ska vara hemma denna helg, det blir inget Gränna och paradis 🙂 Vi ska nämligen på kubb & grillfest i morgon hos goda vänner i Mjölby. Vi träffas varje sommar och spelar kubb…så roligt.

Efter jobbet idag åkte jag och hämtade pappa så åkte vi och köpte blommor som vi satte på mammas grav.

Efter kyrkogården blev det fiket och då kom även min dotter Emmelie och min son Jonathan, så vi blev ett litet gäng idag 🙂

Mamma så saknad <3

Har fixat till byrån i sovrummet med en grön växt……. äntligen, det har jag tänkt länge men inte kommit till skott.

Blev pricken över i med en liten växt.

Jag har också klickat hem träningsbyxor

Är de inte snygga så säg? Frågan är vad jag ska ha upptill? Linne/topp ?

Är inte bekväm med linne då min armar är så fula men jag jobbar på att det ska snygga till sig 🙂

Vad har Du haft för dig idag?

Nu ska jag fixa till mig och om 2 timmar ca ska min pappa bjuda mig och min man på mat nere vid Hamnkrogen, han är så gullig snart 90 år och vill ut en fredagskväll och käka 🙂 Min kamera ska med så det blir mycket kort att vänta här på bloggen .

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg