Arbetsveckan slut, mammas grav, grön växt och träningsbyxor

Arbetsveckan slut, mammas grav, grön växt och träningsbyxor

En arbetsvecka är slut och jag ska vara hemma denna helg, det blir inget Gränna och paradis. Vi ska till Mjölby och spela kubb, grilla med goda vänner

Pappa och jag åkte till kyrkogården med blommor till mamma

Efter kyrkogården blev det fiket och då kom även min dotter Emmelie och min son Jonathan, så vi blev ett litet gäng idag

Mamma så saknad

Har fixat till byrån i sovrummet med en grön växt

Blev pricken över i med en liten växt.

Jag har också klickat hem träningsbyxor

Jätte snygg enligt mig

Nu ska jag fixa till mig och om 2 timmar ca ska min pappa bjuda mig och min man på mat nere vid Hamnkrogen, han är så gullig snart 90 år och vill ut en fredagskväll och käka.Min kamera ska med så det blir mycket kort att vänta här på bloggen .

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg