Fredag, viktminskning och paradiset

aug 19, 2016 | 2 Kommentarer

Fredag, viktminskning och paradiset

Sitter här och njuter av mitt kaffe och tystnaden

IMG_0598

Som Du sett av inläggen tidigare denna vecka så har jag tagit tag i mitt sunda liv efter semestern och kört min egen variant av fakir/strikt lchf och galet 3,1 kg har jag tappat sedan i måndags, jag har varit ute på promenad 5 gånger och en intervallrunda. Känner mig duktig och taggad till max.

Fredagar innebär handla och äta lunch med mina föräldrar och de har beställt tacos….igen, så det ska jag fixa till, det är gott och bra lchf mat. Efter lunchen hos dom så blir det Gränna och paradiset.

Har jag tur så kommer vi (min man och jag) iväg tidigt så jag hinner med en promenad innan mörkret i Gränna skogen.

Ha en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Rebecca

    Vad duktig du är ! Hur ser din egen variant av keto/strikt ut?

  2. Ewa

    Tack!! Väldigt strikt har jag varit, kött, fågel, ägg,smör och spenat…ungefär så + mina fettbomber till te på kvällarna men kolla igenom inläggen från förra vecka, lite la jag upp.

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...