Fredag, viktminskning och paradiset

aug 19, 2016 | 2 Kommentarer

Fredag, viktminskning och paradiset

Sitter här och njuter av mitt kaffe och tystnaden

IMG_0598

Som Du sett av inläggen tidigare denna vecka så har jag tagit tag i mitt sunda liv efter semestern och kört min egen variant av fakir/strikt lchf och galet 3,1 kg har jag tappat sedan i måndags, jag har varit ute på promenad 5 gånger och en intervallrunda. Känner mig duktig och taggad till max.

Fredagar innebär handla och äta lunch med mina föräldrar och de har beställt tacos….igen, så det ska jag fixa till, det är gott och bra lchf mat. Efter lunchen hos dom så blir det Gränna och paradiset.

Har jag tur så kommer vi (min man och jag) iväg tidigt så jag hinner med en promenad innan mörkret i Gränna skogen.

Ha en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Rebecca

    Vad duktig du är ! Hur ser din egen variant av keto/strikt ut?

  2. Ewa

    Tack!! Väldigt strikt har jag varit, kött, fågel, ägg,smör och spenat…ungefär så + mina fettbomber till te på kvällarna men kolla igenom inläggen från förra vecka, lite la jag upp.

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på...

300000 steg

300000 steg

300000 steg Du som känner mig eller följt mig här på bloggen ett tag vet att jag älskar utmaningar. Maj månad har jag haft en riktigt viloperiod från nästan all träning och promenader, det är en utmaning för sig för mig men nu är det dags att röra på sig igen och då...

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt Jag har vilat från gymmet i nio dagar pga att jag förra fredagen den 22 oktober gjorde iordning mina ögonbryn (microblading) och inte fick svettas på en vecka men idag är jag tillbaka på bästa gymmet och det är Legday Ben tillhör inte riktigt...