Fredag, viktminskning och paradiset

Fredag, viktminskning och paradiset

Sitter här och njuter av mitt kaffe och tystnaden

IMG_0598

Som Du sett av inläggen tidigare denna vecka så har jag tagit tag i mitt sunda liv efter semestern och kört min egen variant av fakir/strikt lchf och galet 3,1 kg har jag tappat sedan i måndags, jag har varit ute på promenad 5 gånger och en intervallrunda. Känner mig duktig och taggad till max.

Fredagar innebär handla och äta lunch med mina föräldrar och de har beställt tacos….igen, så det ska jag fixa till, det är gott och bra lchf mat. Efter lunchen hos dom så blir det Gränna och paradiset.

Har jag tur så kommer vi (min man och jag) iväg tidigt så jag hinner med en promenad innan mörkret i Gränna skogen.

Ha en fin fredag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • Vad duktig du är ! Hur ser din egen variant av keto/strikt ut?

  • Tack!! Väldigt strikt har jag varit, kött, fågel, ägg,smör och spenat…ungefär så + mina fettbomber till te på kvällarna men kolla igenom inläggen från förra vecka, lite la jag upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg