Min lilla älskling..

mar 15, 2017 | 0 Kommentarer

Min lilla älskling..

Förra veckan fick jag hem i omgångar 3 stycken paket och det blev rena julafton för mig när jag fått hem det sista. Jag har blivit med en ny kamera, en liten älskling som heter Canon eos m3

Bild lånad från nätet

Så här ser den ut med orginal objektiv men jag köpte bara själva kamerahuset, och ett 50mm fast objektiv med bländare på 1,8 och till det behövde jag en adapter.

Den har även wifi och vinklingsbar skärm vilket är ett stort plus i kanten.

Jag är så nöjd, det är verkligen min lilla älskling. väger inte så mycket, enkel att ta med i väskan

Tack My för tipset om denna lilla läckerhet

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....