Min lilla älskling..

mar 15, 2017 | 0 Kommentarer

Min lilla älskling..

Förra veckan fick jag hem i omgångar 3 stycken paket och det blev rena julafton för mig när jag fått hem det sista. Jag har blivit med en ny kamera, en liten älskling som heter Canon eos m3

Bild lånad från nätet

Så här ser den ut med orginal objektiv men jag köpte bara själva kamerahuset, och ett 50mm fast objektiv med bländare på 1,8 och till det behövde jag en adapter.

Den har även wifi och vinklingsbar skärm vilket är ett stort plus i kanten.

Jag är så nöjd, det är verkligen min lilla älskling. väger inte så mycket, enkel att ta med i väskan

Tack My för tipset om denna lilla läckerhet

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...