Min lilla älskling..

mar 15, 2017 | 0 Kommentarer

Min lilla älskling..

Förra veckan fick jag hem i omgångar 3 stycken paket och det blev rena julafton för mig när jag fått hem det sista. Jag har blivit med en ny kamera, en liten älskling som heter Canon eos m3

Bild lånad från nätet

Så här ser den ut med orginal objektiv men jag köpte bara själva kamerahuset, och ett 50mm fast objektiv med bländare på 1,8 och till det behövde jag en adapter.

Den har även wifi och vinklingsbar skärm vilket är ett stort plus i kanten.

Jag är så nöjd, det är verkligen min lilla älskling. väger inte så mycket, enkel att ta med i väskan

Tack My för tipset om denna lilla läckerhet

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...