Ännu en rapport..

jan 27, 2017 | 2 Kommentarer

Ännu en rapport..

Härlig fredag och ännu en rapport hur det går i min viktminskning, som jag skrivit förrut så går det inte fort men jag tänker som så att ju snabbare jag tappar vikt, ju snabbare kommer den åter

Målet jag satte förra fredagen var att väga 70 kg idag men det fixade jag inte.

Startvikt den 21/11: 74.0 kg

Dagens vikt: 70,9 kg

Endast 2 hg minus denna vecka och ingen träning, fortfarande förkyld och har varit sedan förra fredagen och känner mig inte speciellt mycket bättre heller…. tänkte mig promenader i helgen att börja lite försiktigt med och sedan ta joggingen  nästa vecka…håller tummarna för att jag mår bättre då

Bara att kämpa vidare och idag är det sista arbetsdagen för denna vecka

IMG_0354

Ha en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

 1. jeanette sandelin

  Äntligen är jag frisk och har återfått springet i benen – så tacksam.
  Vi väger exakt samma du och jag. Hur lång är du? Jag är 163 cm och ska
  ner till 63 kg.
  Krya din förkylning snabbt så att du kan börja springa lite. Det är sååå underbart 🙂
  Fredagskram fr sö Dalsland <3

 2. Ewa

  Tack!! Jag är fortfarande förkyld mer åt bihålerna nu så ingen träning. Jag är 169 cm lång och tänkte mig väga ca 65 kg kanske…..vi får se. Jag ska vila allt jag kan i helgen så jag blir frisk 🙂 och kan ta på mig spring kläderna. FredagsKram från Motala

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på...

300000 steg

300000 steg

300000 steg Du som känner mig eller följt mig här på bloggen ett tag vet att jag älskar utmaningar. Maj månad har jag haft en riktigt viloperiod från nästan all träning och promenader, det är en utmaning för sig för mig men nu är det dags att röra på sig igen och då...

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt Jag har vilat från gymmet i nio dagar pga att jag förra fredagen den 22 oktober gjorde iordning mina ögonbryn (microblading) och inte fick svettas på en vecka men idag är jag tillbaka på bästa gymmet och det är Legday Ben tillhör inte riktigt...