Ännu en rapport..

jan 27, 2017 | 2 Kommentarer

Ännu en rapport..

Härlig fredag och ännu en rapport hur det går i min viktminskning, som jag skrivit förrut så går det inte fort men jag tänker som så att ju snabbare jag tappar vikt, ju snabbare kommer den åter

Målet jag satte förra fredagen var att väga 70 kg idag men det fixade jag inte.

Startvikt den 21/11: 74.0 kg

Dagens vikt: 70,9 kg

Endast 2 hg minus denna vecka och ingen träning, fortfarande förkyld och har varit sedan förra fredagen och känner mig inte speciellt mycket bättre heller…. tänkte mig promenader i helgen att börja lite försiktigt med och sedan ta joggingen  nästa vecka…håller tummarna för att jag mår bättre då

Bara att kämpa vidare och idag är det sista arbetsdagen för denna vecka

IMG_0354

Ha en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

 1. jeanette sandelin

  Äntligen är jag frisk och har återfått springet i benen – så tacksam.
  Vi väger exakt samma du och jag. Hur lång är du? Jag är 163 cm och ska
  ner till 63 kg.
  Krya din förkylning snabbt så att du kan börja springa lite. Det är sååå underbart 🙂
  Fredagskram fr sö Dalsland <3

 2. Ewa

  Tack!! Jag är fortfarande förkyld mer åt bihålerna nu så ingen träning. Jag är 169 cm lång och tänkte mig väga ca 65 kg kanske…..vi får se. Jag ska vila allt jag kan i helgen så jag blir frisk 🙂 och kan ta på mig spring kläderna. FredagsKram från Motala

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...