Ännu en rapport..

Ännu en rapport..

Härlig fredag och ännu en rapport hur det går i min viktminskning, som jag skrivit förrut så går det inte fort men jag tänker som så att ju snabbare jag tappar vikt, ju snabbare kommer den åter

Målet jag satte förra fredagen var att väga 70 kg idag men det fixade jag inte.

Startvikt den 21/11: 74.0 kg

Dagens vikt: 70,9 kg

Endast 2 hg minus denna vecka och ingen träning, fortfarande förkyld och har varit sedan förra fredagen och känner mig inte speciellt mycket bättre heller…. tänkte mig promenader i helgen att börja lite försiktigt med och sedan ta joggingen  nästa vecka…håller tummarna för att jag mår bättre då

Bara att kämpa vidare och idag är det sista arbetsdagen för denna vecka

IMG_0354

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • Äntligen är jag frisk och har återfått springet i benen – så tacksam.
    Vi väger exakt samma du och jag. Hur lång är du? Jag är 163 cm och ska
    ner till 63 kg.
    Krya din förkylning snabbt så att du kan börja springa lite. Det är sååå underbart 🙂
    Fredagskram fr sö Dalsland <3

  • Tack!! Jag är fortfarande förkyld mer åt bihålerna nu så ingen träning. Jag är 169 cm lång och tänkte mig väga ca 65 kg kanske…..vi får se. Jag ska vila allt jag kan i helgen så jag blir frisk 🙂 och kan ta på mig spring kläderna. FredagsKram från Motala

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg