Pappas födelsedag och min fredagsrapport

jan 20, 2017 | 0 Kommentarer

Pappas födelsedag och min fredagsrapport

I dag fyller min älskade pappa 89 år och jag ska fira honom i morgon med ett par snygga mysbyxor och en tårta

IMG_1154

Hur går det då i min viktminskning?

Jag är nöjd och några promenader har det blivit men inget gym. När det gäller träning så tänker jag att om jag känner mig stressad och har en del andra saker att pyssla med så har jag alltid en 20-30 minuter som jag kan ta en liten runda

Startvikt den 21/11: 74,0 kg

Dagens vikt: 71,1 kg

Inga toppen siffror med tanke på att jag kämpat 2 månader men nu är det ny vecka och jag hoppas väga 70 kg nästa fredag = mitt mål för veckan

viktminskning-300x199

Ha en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...