Pappas födelsedag och min fredagsrapport

Pappas födelsedag och min fredagsrapport

I dag fyller min älskade pappa 89 år och jag ska fira honom i morgon med ett par snygga mysbyxor och en tårta

IMG_1154

Hur går det då i min viktminskning?

Jag är nöjd och några promenader har det blivit men inget gym. När det gäller träning så tänker jag att om jag känner mig stressad och har en del andra saker att pyssla med så har jag alltid en 20-30 minuter som jag kan ta en liten runda

Startvikt den 21/11: 74,0 kg

Dagens vikt: 71,1 kg

Inga toppen siffror med tanke på att jag kämpat 2 månader men nu är det ny vecka och jag hoppas väga 70 kg nästa fredag = mitt mål för veckan

viktminskning-300x199

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg