Pappas födelsedag och min fredagsrapport

Pappas födelsedag och min fredagsrapport

God Morgon fina du!!

I dag fyller min älskade pappa 89 år och jag ska fira honom i morgon med ett par snygga mysbyxor (typ jogging) och en tårta 🙂

IMG_1154

Hur går det då i min viktminskning?

Ja, några toppen siffror är det inte men jag är nöjd och några pw har det blivit men tyvärr inget gym. När det gäller träning så har jag tänkt om 🙂 om jag känner mig stressad och har en del andra saker att pyssla med så har jag alltid en 20-30 minuter som jag kan ta en liten runda och det är så jag tänkt denna vecka 🙂 Har lovat mig själv att veckan som kommer ska bli ännu bättre.

Startvikt den 21/11: 74,0 kg

Dagens vikt: 71,1 kg

Ja, som sagt inga toppen siffror med tanke på att jag kämpat 2 månader men nu är det ny vecka och jag hoppas väga 70 kg nästa fredag = mitt mål för veckan 🙂

viktminskning-300x199

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg