Pappas födelsedag och min fredagsrapport

jan 20, 2017 | 0 Kommentarer

Pappas födelsedag och min fredagsrapport

I dag fyller min älskade pappa 89 år och jag ska fira honom i morgon med ett par snygga mysbyxor och en tårta

IMG_1154

Hur går det då i min viktminskning?

Jag är nöjd och några promenader har det blivit men inget gym. När det gäller träning så tänker jag att om jag känner mig stressad och har en del andra saker att pyssla med så har jag alltid en 20-30 minuter som jag kan ta en liten runda

Startvikt den 21/11: 74,0 kg

Dagens vikt: 71,1 kg

Inga toppen siffror med tanke på att jag kämpat 2 månader men nu är det ny vecka och jag hoppas väga 70 kg nästa fredag = mitt mål för veckan

viktminskning-300x199

Ha en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...