Pappas födelsedag och min fredagsrapport

jan 20, 2017 | 0 Kommentarer

Pappas födelsedag och min fredagsrapport

I dag fyller min älskade pappa 89 år och jag ska fira honom i morgon med ett par snygga mysbyxor och en tårta

IMG_1154

Hur går det då i min viktminskning?

Jag är nöjd och några promenader har det blivit men inget gym. När det gäller träning så tänker jag att om jag känner mig stressad och har en del andra saker att pyssla med så har jag alltid en 20-30 minuter som jag kan ta en liten runda

Startvikt den 21/11: 74,0 kg

Dagens vikt: 71,1 kg

Inga toppen siffror med tanke på att jag kämpat 2 månader men nu är det ny vecka och jag hoppas väga 70 kg nästa fredag = mitt mål för veckan

viktminskning-300x199

Ha en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....