3 veckors lchf deff på mitt vis

jul 31, 2017 | 2 Kommentarer

3 veckors lchf deff på mitt vis

Så var vardagen här och att gå upp 05.00 och jobba gick bättre än förväntat, så kul att få träffa arbetskamrater och brukare igen.

Efter jobbet så åkte Susanne och jag till gymmet och körde några basövningar och cardio, om det fungerar bra på gymmet nu i höst så ska jag kosta på mig pt-timmar. Det var kul att även vara tillbaka på gymmet. Före semestern så har vi, Susanne och jag testat på lite övningar men fick rådet att köra bas då vi är nybörjare.

Jag började med maten igår och gick tillbaka till strikt lchf.  Jag har tänkt mig köra en form av lchfdeff nu i 3 veckor och när jag säger en form av så menar jag så ren mat som möjligt och så mejerifritt som möjligt

Jag startade i dag med fettkaffe och innan gymmet ett kokt ägg med en klick majjo

Efter träning blev det omelett på 2 ägg, en skvätt grädde, goa kryddor, lök och champingjoner.

och till kvällsmål blev det tacokyckling och broccoli

Nöjd med dagen än så länge

Jag och Susanne relaxar efter första basträningspasset 🙂

Ha en fantastisk måndags kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Jeanette Sandelin

    Du imponerar! Önskar jag hade hälften av din kraft och förmåga. Hurra för dig 🙂 I födelsedagspresent ska jag önska mig nya löpartights!
    Kram fr sö Dalsland.

  2. Ewa

    Tack <3 Men Jeanette...jag tycker du verkar duktig, sockerfri och börjat jogga lite smått igen, det är väl inte så dåligt 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på...

300000 steg

300000 steg

300000 steg Du som känner mig eller följt mig här på bloggen ett tag vet att jag älskar utmaningar. Maj månad har jag haft en riktigt viloperiod från nästan all träning och promenader, det är en utmaning för sig för mig men nu är det dags att röra på sig igen och då...

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt Jag har vilat från gymmet i nio dagar pga att jag förra fredagen den 22 oktober gjorde iordning mina ögonbryn (microblading) och inte fick svettas på en vecka men idag är jag tillbaka på bästa gymmet och det är Legday Ben tillhör inte riktigt...