3 veckors lchf deff på mitt vis

3 veckors lchf deff på mitt vis

Så var vardagen här och att gå upp 05.00 och jobba gick bättre än förväntat, så kul att få träffa arbetskamrater och brukare igen.

Efter jobbet så åkte Susanne och jag till gymmet och körde några basövningar och cardio, om det fungerar bra på gymmet nu i höst så ska jag kosta på mig pt-timmar. Det var kul att även vara tillbaka på gymmet. Före semestern så har vi, Susanne och jag testat på lite övningar men fick rådet att köra bas då vi är nybörjare.

Jag började med maten igår och gick tillbaka till strikt lchf.  Jag har tänkt mig köra en form av lchfdeff nu i 3 veckor och när jag säger en form av så menar jag så ren mat som möjligt och så mejerifritt som möjligt

Jag startade i dag med fettkaffe och innan gymmet ett kokt ägg med en klick majjo

Efter träning blev det omelett på 2 ägg, en skvätt grädde, goa kryddor, lök och champingjoner.

och till kvällsmål blev det tacokyckling och broccoli

Nöjd med dagen än så länge

Jag och Susanne relaxar efter första basträningspasset 🙂

Ha en fantastisk måndags kväll

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • Du imponerar! Önskar jag hade hälften av din kraft och förmåga. Hurra för dig 🙂 I födelsedagspresent ska jag önska mig nya löpartights!
    Kram fr sö Dalsland.

  • Tack <3 Men Jeanette...jag tycker du verkar duktig, sockerfri och börjat jogga lite smått igen, det är väl inte så dåligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg