3 veckors lchf deff på mitt vis

jul 31, 2017 | 2 Kommentarer

3 veckors lchf deff på mitt vis

Så var vardagen här och att gå upp 05.00 och jobba gick bättre än förväntat, så kul att få träffa arbetskamrater och brukare igen.

Efter jobbet så åkte Susanne och jag till gymmet och körde några basövningar och cardio, om det fungerar bra på gymmet nu i höst så ska jag kosta på mig pt-timmar. Det var kul att även vara tillbaka på gymmet. Före semestern så har vi, Susanne och jag testat på lite övningar men fick rådet att köra bas då vi är nybörjare.

Jag började med maten igår och gick tillbaka till strikt lchf.  Jag har tänkt mig köra en form av lchfdeff nu i 3 veckor och när jag säger en form av så menar jag så ren mat som möjligt och så mejerifritt som möjligt

Jag startade i dag med fettkaffe och innan gymmet ett kokt ägg med en klick majjo

Efter träning blev det omelett på 2 ägg, en skvätt grädde, goa kryddor, lök och champingjoner.

och till kvällsmål blev det tacokyckling och broccoli

Nöjd med dagen än så länge

Jag och Susanne relaxar efter första basträningspasset 🙂

Ha en fantastisk måndags kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Jeanette Sandelin

    Du imponerar! Önskar jag hade hälften av din kraft och förmåga. Hurra för dig 🙂 I födelsedagspresent ska jag önska mig nya löpartights!
    Kram fr sö Dalsland.

  2. Ewa

    Tack <3 Men Jeanette...jag tycker du verkar duktig, sockerfri och börjat jogga lite smått igen, det är väl inte så dåligt 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...