Vilken utmaning!!

God Morgon fina Du!

Tidigt i morse när jag satt vid köksbordet med mitt kaffe och surfade runt på nätet så hamnade jag på Cecilia Folkessons blogg och där skriver hon om hur hon under veckan hade skippat matbutiken och lagat mat på det Hon hade hemma.

Som Cecilia skriver på bloggen: hur många gånger går man inte och handlar, trots att både skafferi, kyl och frys är fulla av mat? Kanske inte just det mat man är sugen på, men ändå helt duglig mat.

Så är det verkligen här hemma hos mig……kyl och frys är nästan fulla, det finns flera matlådor och så åker jag till affären för jag är sugen på ex: kycklingfilé…..om jag skulle anta utmaningen 🙂  Nu har jag nästan hela denna vecka planerad med mat då jag varje torsdag skriver en veckomatsedel men på torsdag när nästa veckas matsedel ska skrivas så ska jag testa att göra den med vad som finns hemma.

utmaning_61037830

Är du med mig?

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg