Lite av varje…..

sep 26, 2016 | 2 Kommentarer

Hejsan fina Du!!

Idag är jag extra glad för nu är det klart att jag får en tjänst på Åkervallen på 1 år fr.o.m. nästa måndag 🙂

img_1673

Jag i morse omklädd och redo att börja arbeta, nyklippt är jag också 🙂

img_1677

En av undersköterskerna och jag bakade hastbullar till de boende. Hoppas det blev en god eftermiddags fika för dem.

När jag kom hem från jobbet åt jag lunch och relaxade i soffan en stund innan pw, men så seg jag blev, knappt jag tog mig ur soffan. Hur som helst så tvingade jag mig ut och när jag väl kom ut så var det skönt med en promenad. Plockade några pokémon och tog några pokéstop på vägen.

[endomondowp type=’last-workout’ user=’12389458′ ]

img_1679

Vackra Varamon

img_1680

Så mycket vackra färger det börjar komma i naturen nu

Idag kom denna månads Glossybox…så spännande!

img_1682

img_1686

Innehöll dessa produkter 🙂

Nu ska jag betala räkningarna och sedan blir det en stor kopp päron & ingefärste

Ha en fin måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Emmelie

    Gudars så roligt, mamma!!!
    Grattis!!
    Det är du värd, lite ljus i vardagen. ?

  2. Ewa

    Tack ❤️

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...