Lite av varje…..

Hejsan fina Du!!

Idag är jag extra glad för nu är det klart att jag får en tjänst på Åkervallen på 1 år fr.o.m. nästa måndag 🙂

img_1673

Jag i morse omklädd och redo att börja arbeta, nyklippt är jag också 🙂

img_1677

En av undersköterskerna och jag bakade hastbullar till de boende. Hoppas det blev en god eftermiddags fika för dem.

När jag kom hem från jobbet åt jag lunch och relaxade i soffan en stund innan pw, men så seg jag blev, knappt jag tog mig ur soffan. Hur som helst så tvingade jag mig ut och när jag väl kom ut så var det skönt med en promenad. Plockade några pokémon och tog några pokéstop på vägen.

powered by EndomondoWPlogo

img_1679

Vackra Varamon

img_1680

Så mycket vackra färger det börjar komma i naturen nu

Idag kom denna månads Glossybox…så spännande!

img_1682

img_1686

Innehöll dessa produkter 🙂

Nu ska jag betala räkningarna och sedan blir det en stor kopp päron & ingefärste

Ha en fin måndag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg