Lite av varje…..

sep 26, 2016 | 2 Kommentarer

Hejsan fina Du!!

Idag är jag extra glad för nu är det klart att jag får en tjänst på Åkervallen på 1 år fr.o.m. nästa måndag 🙂

img_1673

Jag i morse omklädd och redo att börja arbeta, nyklippt är jag också 🙂

img_1677

En av undersköterskerna och jag bakade hastbullar till de boende. Hoppas det blev en god eftermiddags fika för dem.

När jag kom hem från jobbet åt jag lunch och relaxade i soffan en stund innan pw, men så seg jag blev, knappt jag tog mig ur soffan. Hur som helst så tvingade jag mig ut och när jag väl kom ut så var det skönt med en promenad. Plockade några pokémon och tog några pokéstop på vägen.

[endomondowp type=’last-workout’ user=’12389458′ ]

img_1679

Vackra Varamon

img_1680

Så mycket vackra färger det börjar komma i naturen nu

Idag kom denna månads Glossybox…så spännande!

img_1682

img_1686

Innehöll dessa produkter 🙂

Nu ska jag betala räkningarna och sedan blir det en stor kopp päron & ingefärste

Ha en fin måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Emmelie

    Gudars så roligt, mamma!!!
    Grattis!!
    Det är du värd, lite ljus i vardagen. ?

  2. Ewa

    Tack ❤️

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...