5 år, höstfint och sakta men säkert

I går var det 5 år sedan min älskade vän och svägerska gick bort i den hemska sjukdomen cancer. Så det fick bli ett besök hos lilla Tina med en höstbukett och ett ljus

img_1701

img_1698

Hon är älskad och saknad av många <3

Härom dagen så fixade jag lite höst fint på lilla altanen som är på framsidan 🙂 

img_1695

Vid ytterdörren

img_1696

Vid det lilla cafébordet

I dag hade jag min sista praktikdag och fr. o.m. måndag är jag anställd……är det inte helt fantastisk, tänk att få lön 🙂 bara det…..och jag måste säga jag tycker om varenda en som jobbar där, så trevliga allihop…..och så är jag väldigt förtjust i de boende….så härligt att få hjälpa till och som en av kvinnorna sa till mig: Du är det snällaste jag vet 🙂 Det är så jag blir tårögd

Hur går det då med mitt sunda liv?

Sakta men säkert som man brukar säga så har jag tappat 3,6 kg sedan den 15 augusti av de pluskilon som jag la på mig under vår/sommar. Ganska många promenader har det blivit och nu har jag lite smått kommit igång med styrketräning 🙂 Jag är så glad för att en av mina flickor skaffat gymkort på samma gym så nu kan vi köra pass ihop…perfekt.

Ni som följer mig på instagram har redan sett de här bilderna som jag nu lagt ut på bloggen och till dig som vill följa mig heter jag på insta  @mittlivsomsund 

Ha en fantastisk fredags kväll

Avslut kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.