5 år, höstfint och sakta men säkert

sep 30, 2016 | 0 Kommentarer

I går var det 5 år sedan min älskade vän och svägerska gick bort i den hemska sjukdomen cancer. Så det fick bli ett besök hos lilla Tina med en höstbukett och ett ljus

img_1701

img_1698

Hon är älskad och saknad av många <3

Härom dagen så fixade jag lite höst fint på lilla altanen som är på framsidan 🙂 

img_1695

Vid ytterdörren

img_1696

Vid det lilla cafébordet

I dag hade jag min sista praktikdag och fr. o.m. måndag är jag anställd……är det inte helt fantastisk, tänk att få lön 🙂 bara det…..och jag måste säga jag tycker om varenda en som jobbar där, så trevliga allihop…..och så är jag väldigt förtjust i de boende….så härligt att få hjälpa till och som en av kvinnorna sa till mig: Du är det snällaste jag vet 🙂 Det är så jag blir tårögd

Hur går det då med mitt sunda liv?

Sakta men säkert som man brukar säga så har jag tappat 3,6 kg sedan den 15 augusti av de pluskilon som jag la på mig under vår/sommar. Ganska många promenader har det blivit och nu har jag lite smått kommit igång med styrketräning 🙂 Jag är så glad för att en av mina flickor skaffat gymkort på samma gym så nu kan vi köra pass ihop…perfekt.

Ni som följer mig på instagram har redan sett de här bilderna som jag nu lagt ut på bloggen och till dig som vill följa mig heter jag på insta  @mittlivsomsund 

Ha en fantastisk fredags kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...