5 år, höstfint och sakta men säkert

sep 30, 2016 | 0 Kommentarer

I går var det 5 år sedan min älskade vän och svägerska gick bort i den hemska sjukdomen cancer. Så det fick bli ett besök hos lilla Tina med en höstbukett och ett ljus

img_1701

img_1698

Hon är älskad och saknad av många <3

Härom dagen så fixade jag lite höst fint på lilla altanen som är på framsidan 🙂 

img_1695

Vid ytterdörren

img_1696

Vid det lilla cafébordet

I dag hade jag min sista praktikdag och fr. o.m. måndag är jag anställd……är det inte helt fantastisk, tänk att få lön 🙂 bara det…..och jag måste säga jag tycker om varenda en som jobbar där, så trevliga allihop…..och så är jag väldigt förtjust i de boende….så härligt att få hjälpa till och som en av kvinnorna sa till mig: Du är det snällaste jag vet 🙂 Det är så jag blir tårögd

Hur går det då med mitt sunda liv?

Sakta men säkert som man brukar säga så har jag tappat 3,6 kg sedan den 15 augusti av de pluskilon som jag la på mig under vår/sommar. Ganska många promenader har det blivit och nu har jag lite smått kommit igång med styrketräning 🙂 Jag är så glad för att en av mina flickor skaffat gymkort på samma gym så nu kan vi köra pass ihop…perfekt.

Ni som följer mig på instagram har redan sett de här bilderna som jag nu lagt ut på bloggen och till dig som vill följa mig heter jag på insta  @mittlivsomsund 

Ha en fantastisk fredags kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...