Tips på bra böcker?

Tips på bra böcker? 

Jag älskar att lyssna på böcker och gör det varje dag och oftast en liten stund innan jag somnar  🙂 Jag har ett medlemsskap på Storytel och där finns en uppsjö av alla det slags böcker. Svårt att välja ibland …jag lyssnar mycket på romaner och noveller och har precis börjat på den här boken som finns i 5 delar av Margit sandemo.

41049

För att utveckla mig och bredda mitt ordförråd så får jag börja läsa böcker istället. Det är ett av mina mål att läsa mina faktaböcker om lchf som jag skrev om HÄR , men varför inte en härlig roman och uppkrypen i soffan och en stor kopp te…..mysigt eller hur?

Vilken är din favoritbok eller författare? 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg