Tips på bra böcker?

aug 23, 2016 | 0 Kommentarer

Tips på bra böcker? 

Jag älskar att lyssna på böcker och gör det varje dag och oftast en liten stund innan jag somnar  🙂 Jag har ett medlemsskap på Storytel och där finns en uppsjö av alla det slags böcker. Svårt att välja ibland …jag lyssnar mycket på romaner och noveller och har precis börjat på den här boken som finns i 5 delar av Margit sandemo.

41049

För att utveckla mig och bredda mitt ordförråd så får jag börja läsa böcker istället. Det är ett av mina mål att läsa mina faktaböcker om lchf som jag skrev om HÄR , men varför inte en härlig roman och uppkrypen i soffan och en stor kopp te…..mysigt eller hur?

Vilken är din favoritbok eller författare? 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...