Tips på bra böcker?

aug 23, 2016 | 0 Kommentarer

Tips på bra böcker? 

Jag älskar att lyssna på böcker och gör det varje dag och oftast en liten stund innan jag somnar  🙂 Jag har ett medlemsskap på Storytel och där finns en uppsjö av alla det slags böcker. Svårt att välja ibland …jag lyssnar mycket på romaner och noveller och har precis börjat på den här boken som finns i 5 delar av Margit sandemo.

41049

För att utveckla mig och bredda mitt ordförråd så får jag börja läsa böcker istället. Det är ett av mina mål att läsa mina faktaböcker om lchf som jag skrev om HÄR , men varför inte en härlig roman och uppkrypen i soffan och en stor kopp te…..mysigt eller hur?

Vilken är din favoritbok eller författare? 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...