Några saker jag vill bli bra på

aug 16, 2016 | 4 Kommentarer

Läsa mina faktaböcker om Lchf

(Jag har säkert 8-10 böcker om lchf som jag inte läst från pärm till pärm utan jag bläddrar och väljer kapitel som jag tycker är intressant , en del har jag inte läst alls. Nu ska jag plocka fram dem och läsa de andra kapitlen också, helt enkelt uppdatera mig och bli så bra på lchf som jag kan bli)

Bli ekonomisk

(Jag slösar alldeles för mycket pengar på prylar/kläder/mat som jag egentligen inte behöver)

Planera, planera och planera

Jag har hamnat lite ur spår både när det gäller att planera maten och träningen för en vecka…..som det är nu så går jag till affären nästan varje dag och det blir dyrt för de slinker alltid ner sådant som inte står på min köpnota men som kan vara bra att ha…… Så fr.o.m nu planera maten, träningen och även hemmet med hjälp av listor som jag gör i Trello.com

20160805_083923

Lyckas med mina mål

Vara konsekvent, jag har under våren och definitivt under sommaren hamnat rejält i kolhydratsträsket , att äta lchf och sedan ta en bakelse eller vad det nu kan vara, och hålla på så gör att allt jag kämpade med under hösten som var är tillbaka så jag får börja om på nytt, vilket är så jag håller på hela tiden och kommer då heller aldrig att nå mina mål.

Ta hand mig

Ån, det här skulle egentligen står först, för är det något som jag är dålig på så är det att ta hand om mig. Du vet att jag har ganska svårt eksem och måste egentligen smörja mig ofta men är urkass på det. Så nu ska mina mjukgörande salvor stå framme på bordet så jag ex: på kvällen när jag sitter och stickar, tar en paus och smörjer mig som det är nu blir det morgon och kväll, vilket egentligen är för lite. Planera in en spa kväll i veckan där jag ex: badar i olja, målar naglar, plockar ögonbryn osv…

Börja använda min hörapparat

I ett par år nu har min hörapparat legat i sin fina ask i min byrålåda, jag har aldrig gillat att använda den men bestämt mig för att försöka göra det nu. Måste bara ta mig till hörcentralen för att byta trådar och testa den så rätt styrka är kvar.

IMG_1109

Det finns säkert fler saker som jag skulle vilja bli bra på, men just nu är det de här 6 punkterna som jag ska jobba med.

Hur känner du? Har du punkter som du vill bli bra på?

Visa att du finns

Lämna en kommentar

4 Kommentarer

 1. annelie

  hej ja de finns mycket får nog sätta mej ner göra nån lista hur jag vill ha de med både de ena o andra. Jag ska först nu på lördag på bröllop .Sen på måndag måste de till nåt radikalt. För jag vill må bra. Måste ta tag i min träning oxå . Så nog har man mycket att ta hand om för att få må bra. kram på dej

 2. Ewa

  Just do it Annelie och stor kram på dig

 3. jeanette sandelin

  Behöver få undan de där sista 5-6 kilona! Funderar på radikalt stopp av intag efter kl 18. Undantaget stora muggar med te då förståss 😉

 4. Ewa

  Samma här…….6 kg ska bort 🙂 Vad gillar du för te? Jag köpte när jag var i Göteborg sist Päron & Ingefärste. Så gott!!
  Vi får peppa varandra //Kram på dig

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....