Möte och pw

aug 22, 2016 | 0 Kommentarer

Möte och pw

Mötet i morse gick bra och som det ser ut så blir det en tjänst på Åkervallen. Kvinnan på Motala Kommun som jag träffade ska kontakta Åkervallen för ett möte med personalen där så de får träffa mig och jag dem. Hoppas, hoppas det blir bra.

När jag hem så blev det en kopp kaffe och sedan åkte träningskläderna på och det blev en promenad ner till Granngården för att säga hej till en facebook vän.

[endomondowp type=’last-workout’ user=’12389458′ ]

Dags att börja med lunchen

Ha en fin måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...