Möte och pw

Möte och pw

Mötet i morse gick bra och som det ser ut så blir det en tjänst på Åkervallen. Kvinnan på Motala Kommun som jag träffade ska kontakta Åkervallen för ett möte med personalen där så de får träffa mig och jag dem. Hoppas, hoppas det blir bra.

När jag hem så blev det en kopp kaffe och sedan åkte träningskläderna på och det blev en promenad ner till Granngården för att säga hej till en facebook vän.

powered by EndomondoWPlogo

Dags att börja med lunchen

Ha en fin måndag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg