Sovmorgon och trafiken blomstrar

mar 10, 2017 | 2 Kommentarer

Sovmorgon och trafiken blomstrar

Sovmorgon idag till 07.00 då jag är hemma från jobbet idag också men känner mig bättre

Det gjorde susen i går att bara vara och vila. Gick i min nya joggingdress hela dagen.

La ut denna bild på instagram och det var många som gillade dressen. Jag hade velat haft en vit men så tänkte jag till och bestämde mig för svart och petrol

Tack vare att jag den senaste tiden bloggat varje dag och att Du kära läsare tittar in på min blogg så fick jag detta meddelande från wordpress i onsdags.

Det är kul tycker jag, vilket sporrar mig till att hålla igång bloggen

I dag ska jag och en av min flickor till pappa, vi ska äta lunch ihop och så ska vi åka till mamma och Tina på kyrkogården och tända deras lyktor.

Nu har jag fixat till mig och ska njuta av en kopp te

Ha en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. jeanette

    Var köpte du joggingdressen?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...