Sovmorgon och trafiken blomstrar

mar 10, 2017 | 2 Kommentarer

Sovmorgon och trafiken blomstrar

Sovmorgon idag till 07.00 då jag är hemma från jobbet idag också men känner mig bättre

Det gjorde susen i går att bara vara och vila. Gick i min nya joggingdress hela dagen.

La ut denna bild på instagram och det var många som gillade dressen. Jag hade velat haft en vit men så tänkte jag till och bestämde mig för svart och petrol

Tack vare att jag den senaste tiden bloggat varje dag och att Du kära läsare tittar in på min blogg så fick jag detta meddelande från wordpress i onsdags.

Det är kul tycker jag, vilket sporrar mig till att hålla igång bloggen

I dag ska jag och en av min flickor till pappa, vi ska äta lunch ihop och så ska vi åka till mamma och Tina på kyrkogården och tända deras lyktor.

Nu har jag fixat till mig och ska njuta av en kopp te

Ha en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. jeanette

    Var köpte du joggingdressen?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...