Sovmorgon och trafiken blomstrar

mar 10, 2017 | 2 Kommentarer

Sovmorgon och trafiken blomstrar

Sovmorgon idag till 07.00 då jag är hemma från jobbet idag också men känner mig bättre

Det gjorde susen i går att bara vara och vila. Gick i min nya joggingdress hela dagen.

La ut denna bild på instagram och det var många som gillade dressen. Jag hade velat haft en vit men så tänkte jag till och bestämde mig för svart och petrol

Tack vare att jag den senaste tiden bloggat varje dag och att Du kära läsare tittar in på min blogg så fick jag detta meddelande från wordpress i onsdags.

Det är kul tycker jag, vilket sporrar mig till att hålla igång bloggen

I dag ska jag och en av min flickor till pappa, vi ska äta lunch ihop och så ska vi åka till mamma och Tina på kyrkogården och tända deras lyktor.

Nu har jag fixat till mig och ska njuta av en kopp te

Ha en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. jeanette

    Var köpte du joggingdressen?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...