Morgonmys, viktminskning och matdagbok

Morgonmys, viktminskning och matdagbok

God Morgon denna torsdag!

Morgonstund har guld i mun 🙂 Jag verkligen Ă€lskar att gĂ„ upp tidigt och sitta vid köksbordet och njuta av mitt kaffe och datatid, njuter Ă€ven av tĂ€nda ljus och tulpaner.

Efter min resa till Göteborg sĂ„ naturligtvis hade jag lite plus pĂ„ vĂ„gen men sedan i mĂ„ndags har jag tappat 1,2 kg  och jag skriver matdagbok, varenda smula registreras och det Ă€r nĂ€r jag för dagbok som det fungerar bĂ€st för mig, tyvĂ€rr sĂ„ har jag varit i en jĂ€tte svacka lĂ€nge sĂ„ nĂ„gra goda resultat har jag inte….. Ă€n, det Ă€r upp och ner hela tiden. Ingen trĂ€ning denna vecka pga min onda hals…sĂ„ irriterande, men snart en ny vecka 🙂

I gĂ„r pĂ„ jobbet Ă„t jag en frukost som jag inte Ă€tit pĂ„ vĂ€ldigt lĂ€nge nĂ€mligen kvarg och mandelbröd, det tillhör inte vanligheterna men det var gott. 

Frukost tips utan Àgg tar jag tacksamt emot.

NĂŒrnberger Bratwurst och blomkĂ„lsmos till lunch

Till middag blev det blomkÄlsmos (igen) och biffar som jag fÄtt av min dotter. JÀttegott, Àlskar allt som har med fÀrs att göra.

Min matdag i gĂ„r och jag tĂ€nker göra denna torsdag till en bra matdag ocksĂ„ 🙂 

Ha en fantastisk dag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

VĂ€lkommen

Hej,

mitt namn Àr Ewa och det hÀr Àr min lilla hörna pÄ nÀtet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. HÀr kan Du lÀsa om mina kostvanor, min trÀning och min vardag. Följ med pÄ vÀgen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera pÄ bloggen via epost

 Àkta blogg