Lyxfrukost denna lördag

mar 11, 2017 | 0 Kommentarer

Lyxfrukost denna lördag

I dag lyxade jag till det med lchf pannkakor och vispad grädde, tyvärr så hade jag inga bär hemma men det gick bra ändå. Gjorde efter detta recept som du hittar HÄR 

Men innan jag åt frukost så blev det som alltid 2 koppar kaffe, fix och dusch och när jag varit vaken  ett par timmar så smakar det med frukost

I eftermiddag ska vi fira min dotter  Sophie som fyller 41 år, herregud vart tar åren vägen?

Grattis Sophie

Jag har även en brorson som fyller år idag, Grattis Mattias på 36 årsdagen

Njuter nu av en kopp te och väntar på att min man ska komma hem då han fick åka iväg och jobba ett par timmar.

Ha en fantastisk lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...