Lyxfrukost denna lördag

mar 11, 2017 | 0 Kommentarer

Lyxfrukost denna lördag

I dag lyxade jag till det med lchf pannkakor och vispad grädde, tyvärr så hade jag inga bär hemma men det gick bra ändå. Gjorde efter detta recept som du hittar HÄR 

Men innan jag åt frukost så blev det som alltid 2 koppar kaffe, fix och dusch och när jag varit vaken  ett par timmar så smakar det med frukost

I eftermiddag ska vi fira min dotter  Sophie som fyller 41 år, herregud vart tar åren vägen?

Grattis Sophie

Jag har även en brorson som fyller år idag, Grattis Mattias på 36 årsdagen

Njuter nu av en kopp te och väntar på att min man ska komma hem då han fick åka iväg och jobba ett par timmar.

Ha en fantastisk lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...