Smileys eller inte?

dec 16, 2017 | 0 Kommentarer

Smileys eller inte?

Jag har under hela mitt data liv älskat smileys och använd dem både nu och då på bloggen och instagram men på senare tid har jag tyck att det inte är så professionellt, åtminstone inte när det gäller bloggen.

Instagram svärmar ju över med smileys både här och där så jag kan tycka det är okey men på bloggen?

Vad tycker du om smileys på bloggen?

Ha en fantastisk lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...