Smileys eller inte?

Smileys eller inte?

Jag har under hela mitt data liv älskat smileys och använd dem både nu och då på bloggen och instagram men på senare tid har jag tyck att det inte är så professionellt, åtminstone inte när det gäller bloggen.

Instagram svärmar ju över med smileys både här och där så jag kan tycka det är okey men på bloggen?

Vad tycker du om smileys på bloggen?

Ha en fantastisk lördag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg