Sesampanerad kycklingfilé och planering

okt 28, 2015 | 0 Kommentarer

Sesampanerad kycklingfilé och planering

Till lunch idag åt jag sesampanerad kycklingfilé, sparris och parmesan smör. riktigt gott

DSC_0465

Just nu sitter jag och fikar samtidigt planerar jag helgen som vi ska tillbringa i Gränna och sommarstugan. Det blir sista gången för säsongen så det ska städas och saker ska med hem

DSC_0467

Ha en fin lill lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Tillbaka till Low Carb

Tillbaka till Low Carb

Tillbaka till Low Carb Jag har under en längre tid funderat över maten jag äter. Idag äter jag ”vanlig kost” och efter nästan alla måltider får jag någon form av ont i magen och måste lägga mig ner på soffan för att det ska gå över. Äter jag för fort? För lång tid...

Tekoppen

Tekoppen

Tekoppen Jag har alltid älskat te, nej det är inte sant men sedan jag träffade den te älskande Johanna 2015 som visade mig hur jag skulle brygga te som ett proffs så dricker jag te dagligen och helst gröna teer, min favorit är Päron & Ingefärste. Som ett resultat...

Sällskapsspel

Sällskapsspel

Sällskapsspel Hela hösten/vintern och en bit in på våren spelar vi i vår familj sällskapsspel på helgen hemma hos oss, barn och barnbarn, och även det lilla barnbarnsbarnet Melina är med. En del softar i soffan och en del går in för spelen på högsta allvar!! Jag...