Sesampanerad kycklingfilé och planering

Sesampanerad kycklingfilé och planering

Till lunch idag åt jag sesampanerad kycklingfilé, sparris och parmesan smör. riktigt gott

DSC_0465

Just nu sitter jag och fikar samtidigt planerar jag helgen som vi ska tillbringa i Gränna och sommarstugan. Det blir sista gången för säsongen så det ska städas och saker ska med hem

DSC_0467

Ha en fin lill lördag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg