Sesampanerad kycklingfilé och planering

Hejsan!!

Till lunch idag åt jag sesampanerad kycklingfilé, sparris och parmesansmör. det kommer jag att göra fler gånger, riktigt gott kan jag säga.

DSC_0465

Just nu sitter jag och fikar samtidigt planerar jag helgen som vi ska tillbringa i Gränna och sommarstugan. Det blir sista gången för säsongen, finns ganska mycket i den lilla stugan som ska med hem.

Ska bli skönt att ladda batterierna inför nästa vecka då jag ska sätta igång med gym träning igen efter 3 veckors uppehåll. Nu längtar jag faktiskt dit, jag har haft en period nu där det inte funnits någon energi för någonting egentligen. Vet inte varför det varit så men skönt när det går över och energin kommer tillbaka.

DSC_0467

Ha en fin lill lördag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg