Pw, pokémon go och frukost

aug 8, 2016 | 0 Kommentarer

Pw, pokémon go och frukost

Så segt det var att komma ut på en pw i morse, satt vid köksbordet säkert en timme innan jag tog på mig skorna och gick ut, sedan var det riktigt skönt.

IMG_1023

Startade upp både endomondo för att ha koll och pokémon go för att ha kul, så något bra tempo på promenaden fick jag väl inte till men det beror på alla pokémon som jag var tvungen att hämta upp och alla pokéstop för att hämta nya bollar men det blev en lite annorlunda runda än vad jag tänkt mig, vilket bara var roligt. Inte så dumt det där spelet ändå.

IMG_1022

IMG_1021

Vårt härliga Varamon såg inte så härligt ut idag i blåsten

IMG_1025

Efter pw blev det frukost som bestod av ost omelett

Nu väntar jag in ett barnbarn som ska vara hos mig till 21,30 då mamman jobbar och i eftermiddag kommer ännu ett barnbarn som ska sova över

Ha en fin måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...