Pw, pokémon go och frukost

aug 8, 2016 | 0 Kommentarer

Pw, pokémon go och frukost

Så segt det var att komma ut på en pw i morse, satt vid köksbordet säkert en timme innan jag tog på mig skorna och gick ut, sedan var det riktigt skönt.

IMG_1023

Startade upp både endomondo för att ha koll och pokémon go för att ha kul, så något bra tempo på promenaden fick jag väl inte till men det beror på alla pokémon som jag var tvungen att hämta upp och alla pokéstop för att hämta nya bollar men det blev en lite annorlunda runda än vad jag tänkt mig, vilket bara var roligt. Inte så dumt det där spelet ändå.

IMG_1022

IMG_1021

Vårt härliga Varamon såg inte så härligt ut idag i blåsten

IMG_1025

Efter pw blev det frukost som bestod av ost omelett

Nu väntar jag in ett barnbarn som ska vara hos mig till 21,30 då mamman jobbar och i eftermiddag kommer ännu ett barnbarn som ska sova över

Ha en fin måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...