Min underbara helg

aug 8, 2016 | 0 Kommentarer

Min underbara helg

Åh, vad jag älskar att vara i paradiset, där kan jag verkligen koppla av. Vi åkte ner ganska så sent i fredagskväll, stannade till på Max i Mjölby och köpte varsin hamburgare som vi åt när vi kom ner.

IMG_0994

Jag åt low carb burgaren

IMG_0996

Efter mat och att jag bäddat rent så tog vi oss ett dopp i sjön, det var 19 grader så det var okej, väldigt skönt då jag var varm efter en dag med mycket flängande hit och dit. När jag torkat och smörjt mig så njöt jag av ett glas vin och lyssnade på radion, somnade på stört vid 22,30.

Lördagen startade jag som vanligt med 2 koppar kaffe och sedan städade jag salongen dvs det enda rum som finns i stugan 🙂 efter det lite frukost och en pw.

20160806_103930

Ännu ett dopp i sjön och sedan satt jag och stickade på raggisar en stund.

20160806_151017

 

IMG_1012

På kvällen gottade vi oss med lite plock och bubbel

Jag tog med min laptop och det mobila bredbandet och hade tänkt blogga men det ville sig inte riktigt så….tappade kontakt hela tiden så jag gav upp.

Ja, det var min underbara helg 🙂 nu är det vardag igen och en fullspäckad vecka.

Hur var din helg?

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...