Min underbara helg

aug 8, 2016 | 0 Kommentarer

Min underbara helg

Åh, vad jag älskar att vara i paradiset, där kan jag verkligen koppla av. Vi åkte ner ganska så sent i fredagskväll, stannade till på Max i Mjölby och köpte varsin hamburgare som vi åt när vi kom ner.

IMG_0994

Jag åt low carb burgaren

IMG_0996

Efter mat och att jag bäddat rent så tog vi oss ett dopp i sjön, det var 19 grader så det var okej, väldigt skönt då jag var varm efter en dag med mycket flängande hit och dit. När jag torkat och smörjt mig så njöt jag av ett glas vin och lyssnade på radion, somnade på stört vid 22,30.

Lördagen startade jag som vanligt med 2 koppar kaffe och sedan städade jag salongen dvs det enda rum som finns i stugan 🙂 efter det lite frukost och en pw.

20160806_103930

Ännu ett dopp i sjön och sedan satt jag och stickade på raggisar en stund.

20160806_151017

 

IMG_1012

På kvällen gottade vi oss med lite plock och bubbel

Jag tog med min laptop och det mobila bredbandet och hade tänkt blogga men det ville sig inte riktigt så….tappade kontakt hela tiden så jag gav upp.

Ja, det var min underbara helg 🙂 nu är det vardag igen och en fullspäckad vecka.

Hur var din helg?

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...