Min underbara helg

Min underbara helg

Åh, vad jag älskar att vara i paradiset, där kan jag verkligen koppla av. Vi åkte ner ganska så sent i fredagskväll, stannade till på Max i Mjölby och köpte varsin hamburgare som vi åt när vi kom ner.

IMG_0994

Jag åt low carb burgaren

IMG_0996

Efter mat och att jag bäddat rent så tog vi oss ett dopp i sjön, det var 19 grader så det var okej, väldigt skönt då jag var varm efter en dag med mycket flängande hit och dit. När jag torkat och smörjt mig så njöt jag av ett glas vin och lyssnade på radion, somnade på stört vid 22,30.

Lördagen startade jag som vanligt med 2 koppar kaffe och sedan städade jag salongen dvs det enda rum som finns i stugan 🙂 efter det lite frukost och en pw.

20160806_103930

Ännu ett dopp i sjön och sedan satt jag och stickade på raggisar en stund.

20160806_151017

 

IMG_1012

På kvällen gottade vi oss med lite plock och bubbel

Jag tog med min laptop och det mobila bredbandet och hade tänkt blogga men det ville sig inte riktigt så….tappade kontakt hela tiden så jag gav upp.

Ja, det var min underbara helg 🙂 nu är det vardag igen och en fullspäckad vecka.

Hur var din helg?

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg