My year to shine…

jan 10, 2017 | 3 Kommentarer

My year to shine…

img_0297

I går kom den, min fina almanacka som jag designat själv och beställt HÄR

img_0298

My year to shine

Ha en fin tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

3 Kommentarer

 1. jeanette sandelin

  Åhhh… vilken fin 🙂
  Så härligt att anteckna och se resultat. Du har en mycket vacker handstil <3

 2. Ewa

  Tack!! Ja, målet är mycket härlig träning och goda resultat <3

 3. Johanna

  Den är verkligen super fin!!

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...