My year to shine…

jan 10, 2017 | 3 Kommentarer

My year to shine…

img_0297

I går kom den, min fina almanacka som jag designat själv och beställt HÄR

img_0298

My year to shine

Ha en fin tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

3 Kommentarer

 1. jeanette sandelin

  Åhhh… vilken fin 🙂
  Så härligt att anteckna och se resultat. Du har en mycket vacker handstil <3

 2. Ewa

  Tack!! Ja, målet är mycket härlig träning och goda resultat <3

 3. Johanna

  Den är verkligen super fin!!

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...