My year to shine…

jan 10, 2017 | 3 Kommentarer

My year to shine…

img_0297

I går kom den, min fina almanacka som jag designat själv och beställt HÄR

img_0298

My year to shine

Ha en fin tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

3 Kommentarer

 1. jeanette sandelin

  Åhhh… vilken fin 🙂
  Så härligt att anteckna och se resultat. Du har en mycket vacker handstil <3

 2. Ewa

  Tack!! Ja, målet är mycket härlig träning och goda resultat <3

 3. Johanna

  Den är verkligen super fin!!

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...