Ögonkliniken och lilla fakirboken

God Morgon Fina!!

I dag blir det en sväng till Linköping och ögonkliniken. har haft problem med höger öga sedan förra måndagen och behöver salva och droppar. Detta är ett återkommande problem då jag har ett herpes virus i ögat och det har genom åren (startade 1991) tagit nästan all syn på det ögat….har 0,1 kvar.

Eftersom jag fortfarande inte kan köra bilen så får min son Jonathan skjutsa mig och som tack för hjälpen ska jag bjuda han på McDonalds. Nu är frågan vad jag ska ta till lunch då jag försöker att äta så nära noll kolhydrater som möjligt.

I dag kan jag tipsa om en veckomeny hos Annaslchf där hon äter mindre än 15 g kolhydrater per dag. Alltid bra med inspiration och för Er som vill nolla rekommenderar jag häftet nedan.

Fakirguiden

E-bok som du kan beställa HÄR Jag har den och ska läsa den (igen) i eftermiddag för pepp.

Nu måste jag fixa mig iordning innan Linköping och jag vill önska Er en fin måndag och påskvecka men vi hörs snart igen.

 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg