Ögonkliniken och lilla fakirboken

Ögonkliniken och lilla fakirboken

I dag blir det en sväng till Linköping och ögonkliniken. har haft problem med höger öga sedan förra måndagen och behöver salva och droppar. Detta är ett återkommande problem då jag har ett herpes virus i ögat och det har genom åren (startade 1991) tagit nästan all syn på det ögat….har 0,1 % kvar.

Eftersom jag fortfarande inte kan köra bilen så får min son Jonathan skjutsa mig och som tack för hjälpen ska jag bjuda han på McDonalds. Nu är frågan vad jag ska ta till lunch då jag försöker att äta så nära noll kolhydrater som möjligt.

För  Dig som vill nolla rekommenderar jag häftet nedan.

Fakirguiden

Nu måste jag fixa mig iordning innan Linköping och jag vill önska Er en fin måndag och påskvecka men vi hörs snart igen.

 

Avslut kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.