Läkarbesök och veckomenys planering

I eftermiddag ska jag på det sista läkarbesöket efter min operation av foten som var den 12 februari och jag hoppas jag blir av med min specialsko, jag längtar efter att få gå normalt igen och komma ut i friska luften men även att få ta ett bad, tvätta och smörja foten.

12718145_10153674928808019_6615780137891562003_n

I dag är det också dags att skriva veckomeny fram till söndag, jag har varit lite dålig på det den här veckan, vilket resulterar i att det inte blir så perfekt mat som jag vill. Så bara att planera maten som blir mer strikt lchf än fakir Jag skrev häromdagen att jag skulle köra fakir men som jag misslyckades med redan dag ett 🙂 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg