Läkarbesök och veckomenys planering

mar 22, 2016 | 0 Kommentarer

I eftermiddag ska jag på det sista läkarbesöket efter min operation av foten som var den 12 februari och jag hoppas jag blir av med min specialsko, jag längtar efter att få gå normalt igen och komma ut i friska luften men även att få ta ett bad, tvätta och smörja foten.

12718145_10153674928808019_6615780137891562003_n

I dag är det också dags att skriva veckomeny fram till söndag, jag har varit lite dålig på det den här veckan, vilket resulterar i att det inte blir så perfekt mat som jag vill. Så bara att planera maten som blir mer strikt lchf än fakir Jag skrev häromdagen att jag skulle köra fakir men som jag misslyckades med redan dag ett 🙂 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...