Läkarbesök och veckomenys planering

mar 22, 2016 | 0 Kommentarer

I eftermiddag ska jag på det sista läkarbesöket efter min operation av foten som var den 12 februari och jag hoppas jag blir av med min specialsko, jag längtar efter att få gå normalt igen och komma ut i friska luften men även att få ta ett bad, tvätta och smörja foten.

12718145_10153674928808019_6615780137891562003_n

I dag är det också dags att skriva veckomeny fram till söndag, jag har varit lite dålig på det den här veckan, vilket resulterar i att det inte blir så perfekt mat som jag vill. Så bara att planera maten som blir mer strikt lchf än fakir Jag skrev häromdagen att jag skulle köra fakir men som jag misslyckades med redan dag ett 🙂 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....