Min härliga julafton

dec 25, 2023 | 0 Kommentarer

Min härliga julafton

Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i januari) där fick pappa julklapp, kaffe och glögg men trött som han är så somnade han snart.

Hem och hämta mannen som fick stanna hemma när vi var hos pappa för att fixa det sista på maten som vi skulle ha med oss (vi kör knytis) och sen åka till dotter Johanna för att fira jul. Fyra av mina 5 barn var med och alla barnbarnen och det lilla barnbarnsbarnet.

Ett gäng bilder från Julafton

Min älskade pappa

Jul hos Johanna och Nicklas

Jag sjunger Imse Vimse spindel för Melina

Mormor Johanna och Melina öppnar paket

Dockvagnen vi köpte till Melina i julklapp

Så underbar julafton med så mycket gott att äta

Jag tog massor med bilder men detta är bara några få, inlägget skulle bli så långt och det orkar Du säkert inte med.

Idag juldagen åkte mannen,jag och dotter Emmelie till pappa för att äta lite jullunch, vi hade med oss mat och pappa åt med stor aptit, jag är så tacksam för att han är med oss i livet än.

Ha nu en fin kväll //Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...