Min härliga julafton

dec 25, 2023 | 0 Kommentarer

Min härliga julafton

Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i januari) där fick pappa julklapp, kaffe och glögg men trött som han är så somnade han snart.

Hem och hämta mannen som fick stanna hemma när vi var hos pappa för att fixa det sista på maten som vi skulle ha med oss (vi kör knytis) och sen åka till dotter Johanna för att fira jul. Fyra av mina 5 barn var med och alla barnbarnen och det lilla barnbarnsbarnet.

Ett gäng bilder från Julafton

Min älskade pappa

Jul hos Johanna och Nicklas

Jag sjunger Imse Vimse spindel för Melina

Mormor Johanna och Melina öppnar paket

Dockvagnen vi köpte till Melina i julklapp

Så underbar julafton med så mycket gott att äta

Jag tog massor med bilder men detta är bara några få, inlägget skulle bli så långt och det orkar Du säkert inte med.

Idag juldagen åkte mannen,jag och dotter Emmelie till pappa för att äta lite jullunch, vi hade med oss mat och pappa åt med stor aptit, jag är så tacksam för att han är med oss i livet än.

Ha nu en fin kväll //Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....