Never give up och Desigual

God Morgon!!

I går kväll efter jag kommit hem från pappa, satte jag mig vid min laptop och tog ett glas vin, kollade facebook och såg att en av mina fb vänner (Jenny) köpt en så cool mössa att ha nu i höst rusket när man vill ut och promenera eller jogga så jag klickade hem en jag med 🙂 

never_give_up_beanie_02

Jag tror jag får sätta köpförbud snart då jag även kostat på mig klänningen som jag ska ha i julhelgen och den kostade 1000:- men det är faktiskt min första lön på 3 år så det känns så roligt att kunna shoppa lite 🙂

36-5283

Vad tycks?

Nu äger jag 3 stycken Desigual klänningar och jag älskar dem skulle kunna köpa fler och det lär det säkert bli i framtiden.

Visst är det kul med shopping så säg 🙂

Ha en fantastisk torsdag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.