Never give up och Desigual

okt 27, 2016 | 2 Kommentarer

God Morgon!!

I går kväll efter jag kommit hem från pappa, satte jag mig vid min laptop och tog ett glas vin, kollade facebook och såg att en av mina fb vänner (Jenny) köpt en så cool mössa att ha nu i höst rusket när man vill ut och promenera eller jogga så jag klickade hem en jag med 🙂 

never_give_up_beanie_02

Jag tror jag får sätta köpförbud snart då jag även kostat på mig klänningen som jag ska ha i julhelgen och den kostade 1000:- men det är faktiskt min första lön på 3 år så det känns så roligt att kunna shoppa lite 🙂

36-5283

Vad tycks?

Nu äger jag 3 stycken Desigual klänningar och jag älskar dem skulle kunna köpa fler och det lär det säkert bli i framtiden.

Visst är det kul med shopping så säg 🙂

Ha en fantastisk torsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. JennieAnn Söderlind

    Jättefin klänning =) å mössan var supercool
    Ha en skön helg//JennieAnn

  2. Ewa

    Tack och detsamma till dig // kram

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...