Never give up och Desigual

okt 27, 2016 | 2 Kommentarer

God Morgon!!

I går kväll efter jag kommit hem från pappa, satte jag mig vid min laptop och tog ett glas vin, kollade facebook och såg att en av mina fb vänner (Jenny) köpt en så cool mössa att ha nu i höst rusket när man vill ut och promenera eller jogga så jag klickade hem en jag med 🙂 

never_give_up_beanie_02

Jag tror jag får sätta köpförbud snart då jag även kostat på mig klänningen som jag ska ha i julhelgen och den kostade 1000:- men det är faktiskt min första lön på 3 år så det känns så roligt att kunna shoppa lite 🙂

36-5283

Vad tycks?

Nu äger jag 3 stycken Desigual klänningar och jag älskar dem skulle kunna köpa fler och det lär det säkert bli i framtiden.

Visst är det kul med shopping så säg 🙂

Ha en fantastisk torsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. JennieAnn Söderlind

    Jättefin klänning =) å mössan var supercool
    Ha en skön helg//JennieAnn

  2. Ewa

    Tack och detsamma till dig // kram

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...