Härlig fredag…..igen :)

Härlig fredag…..igen 🙂

Jag har sagt det förr och säger det igen, veckorna går så fort.

I dag blir det jobb några timmar, sen hämta pappa för en fika på Ubbes i stan 🙂 Efter det hem en sväng för lite fix, tvätt och sådana roliga saker…..mannen i mitt liv jobbar så det blir en fredags kväll ihop med pappa. Min dotter Emmelie kommer också med sin flicka Ninja *mitt älskade barnbarn* och ska bjuda på våfflor 🙂 Jag har bestämt mig för att fixa egen våffelsmet ala lchf, det har blivit lite för mycket av det goda nu ett tag…….om jag nu kan säga det goda i sorgen för jag tar bara något när jag blir hungrig…tänker inte så mycket men vill tillbaka till mitt sunda liv.

img_1985*

Funderar på om jag ska köpa med mig en flaska rött och bjuda pappa på……

Ha en helt fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg