Härlig fredag…..igen 🙂

okt 28, 2016 | 0 Kommentarer

Härlig fredag…..igen 🙂

Jag har sagt det förr och säger det igen, veckorna går så fort.

I dag blir det jobb några timmar, sen hämta pappa för en fika på Ubbes i stan 🙂 Efter det hem en sväng för lite fix, tvätt och sådana roliga saker…..mannen i mitt liv jobbar så det blir en fredags kväll ihop med pappa. Min dotter Emmelie kommer också med sin flicka Ninja *mitt älskade barnbarn* och ska bjuda på våfflor 🙂 Jag har bestämt mig för att fixa egen våffelsmet ala lchf, det har blivit lite för mycket av det goda nu ett tag…….om jag nu kan säga det goda i sorgen för jag tar bara något när jag blir hungrig…tänker inte så mycket men vill tillbaka till mitt sunda liv.

img_1985*

Funderar på om jag ska köpa med mig en flaska rött och bjuda pappa på……

Ha en helt fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...