Härlig fredag…..igen :)

Härlig fredag…..igen 🙂

Jag har sagt det förr och säger det igen, veckorna går så fort.

I dag blir det jobb några timmar, sen hämta pappa för en fika på Ubbes i stan 🙂 Efter det hem en sväng för lite fix, tvätt och sådana roliga saker…..mannen i mitt liv jobbar så det blir en fredags kväll ihop med pappa. Min dotter Emmelie kommer också med sin flicka Ninja *mitt älskade barnbarn* och ska bjuda på våfflor 🙂 Jag har bestämt mig för att fixa egen våffelsmet ala lchf, det har blivit lite för mycket av det goda nu ett tag…….om jag nu kan säga det goda i sorgen för jag tar bara något när jag blir hungrig…tänker inte så mycket men vill tillbaka till mitt sunda liv.

img_1985*

Funderar på om jag ska köpa med mig en flaska rött och bjuda pappa på……

Ha en helt fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.