Härlig fredag…..igen 🙂

okt 28, 2016 | 0 Kommentarer

Härlig fredag…..igen 🙂

Jag har sagt det förr och säger det igen, veckorna går så fort.

I dag blir det jobb några timmar, sen hämta pappa för en fika på Ubbes i stan 🙂 Efter det hem en sväng för lite fix, tvätt och sådana roliga saker…..mannen i mitt liv jobbar så det blir en fredags kväll ihop med pappa. Min dotter Emmelie kommer också med sin flicka Ninja *mitt älskade barnbarn* och ska bjuda på våfflor 🙂 Jag har bestämt mig för att fixa egen våffelsmet ala lchf, det har blivit lite för mycket av det goda nu ett tag…….om jag nu kan säga det goda i sorgen för jag tar bara något när jag blir hungrig…tänker inte så mycket men vill tillbaka till mitt sunda liv.

img_1985*

Funderar på om jag ska köpa med mig en flaska rött och bjuda pappa på……

Ha en helt fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...