Härliga fredag, strikt lchf och trello

Härliga fredag, strikt lchf och trello

Jag startade min dag med 2 koppar kaffe, fix i hemmet och nu njuter jag av en fettkaffe och lite bloggtid innan duschen.

20160805_082851

Jag har också arbetat en stund i Trello.com som jag har synkat med google kalender…toppen verktyg. Nu har jag hela nästa vecka med viktiga saker i kalendern + lite till

20160805_083923

Så här ser min första sida i trello ut, sen öppnar jag upp den tavlan som jag vill jobba i och då kan det se ut så här

20160805_084710

Nu har jag klarat av några dagar med strikt lchf efter min semester och vågen säger minus 0,9 kg på femte dagen 🙂 Det brukar vara helgerna som ställer till det för mig så jag har planerat min helg med bra, sund mat och promenader. Det blir dock lite vin.

Som vanligt på fredagar ska jag besöka min föräldrar och i dag tänkte jag bjuda dem på tacos, sen blir det en sväng till kyrkogården med en blomma till Tina , matshopping på Ica maxi och sedan åker mannen och jag till paradiset.

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg