Härliga fredag, strikt lchf och trello

aug 5, 2016 | 0 Kommentarer

Härliga fredag, strikt lchf och trello

Jag startade min dag med 2 koppar kaffe, fix i hemmet och nu njuter jag av en fettkaffe och lite bloggtid innan duschen.

20160805_082851

Jag har också arbetat en stund i Trello.com som jag har synkat med google kalender…toppen verktyg. Nu har jag hela nästa vecka med viktiga saker i kalendern + lite till

20160805_083923

Så här ser min första sida i trello ut, sen öppnar jag upp den tavlan som jag vill jobba i och då kan det se ut så här

20160805_084710

Nu har jag klarat av några dagar med strikt lchf efter min semester och vågen säger minus 0,9 kg på femte dagen 🙂 Det brukar vara helgerna som ställer till det för mig så jag har planerat min helg med bra, sund mat och promenader. Det blir dock lite vin.

Som vanligt på fredagar ska jag besöka min föräldrar och i dag tänkte jag bjuda dem på tacos, sen blir det en sväng till kyrkogården med en blomma till Tina , matshopping på Ica maxi och sedan åker mannen och jag till paradiset.

Ha en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...