Härliga fredag, strikt lchf och trello

aug 5, 2016 | 0 Kommentarer

Härliga fredag, strikt lchf och trello

Jag startade min dag med 2 koppar kaffe, fix i hemmet och nu njuter jag av en fettkaffe och lite bloggtid innan duschen.

20160805_082851

Jag har också arbetat en stund i Trello.com som jag har synkat med google kalender…toppen verktyg. Nu har jag hela nästa vecka med viktiga saker i kalendern + lite till

20160805_083923

Så här ser min första sida i trello ut, sen öppnar jag upp den tavlan som jag vill jobba i och då kan det se ut så här

20160805_084710

Nu har jag klarat av några dagar med strikt lchf efter min semester och vågen säger minus 0,9 kg på femte dagen 🙂 Det brukar vara helgerna som ställer till det för mig så jag har planerat min helg med bra, sund mat och promenader. Det blir dock lite vin.

Som vanligt på fredagar ska jag besöka min föräldrar och i dag tänkte jag bjuda dem på tacos, sen blir det en sväng till kyrkogården med en blomma till Tina , matshopping på Ica maxi och sedan åker mannen och jag till paradiset.

Ha en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...