Supergod sallad och vinkväll

Supergod sallad och vinkväll

Hejsan fina du!!

I går kom min dotter Sophie till mig på lite mat och vin. Vi skulle inviga *nya* altanen. Det blev en så härlig eftermiddag/kväll med sol , det trodde jag inte när jag gick upp på morgonen och skulle till jobbet…det ösregnade. Man kan säga att vi hade tur med vädret 🙂

Skål skål 🙂

Vi gjorde en supergod matig sallad , som innehöll rostbiff, chevreost, rödbetor, pinjenötter, salladsblad, persilja, couscous och kallpressad rapsolja. 

Salladen blev riktigt god och det räckte även till lunch idag 🙂 perfekt!!

Ikväll blir det ett par kokta ägg och te hos pappa

Ha en fantastisk torsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg