Lyxfrukost/brunch och Göteborg

Lyxfrukost/brunch blev det denna lördag

20160312_110646

Grillad kycklingklubba och ingefärste, så gott och jag kommer att hålla mig mätt länge.

Det lutar åt att det inte blir någon resa för mig till Göteborg, just nu i alla fall. Rose-Marie har lunginflammation och vill säkert ha lugn och ro. Hon behöver vila och inte ha nattgäst som sitter och tjatar i soffan. Ska ringa henne snart och höra hur läget är.

Nytt datum till Göteborg blir 3 april och det blir bättre för oss båda då är Rose-Marie frisk och jag har blivit av med min specialsko och foten läkt 🙂 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg