Nytt på bloggen

Min blogg är uppdaterad med lite lite nya saker, ett hjärta när Ni/jag håller musen över en länk. och ett snyggt avslut på inläggen. Ni som brukar titta in på min blogg vet att jag alltid slutar inläggen med Kram E. Nu avslutar jag med Kram Ewa i en krusidull.

Vad tycker Ni?

Johanna Plato på enklaknep.se är det som har uppdaterat min blogg med lite nytt och det är även hon som gjort designen här på bloggen.

Lördag morgon som startar med 2 koppar svart kaffe, lite fix och städning och i kväll ska vi ut och äta med min son och sonhustru.

 

wpid-wp-1456306272397.jpg

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg