Nytt på bloggen

mar 12, 2016 | 0 Kommentarer

Min blogg är uppdaterad med lite lite nya saker, ett hjärta när Ni/jag håller musen över en länk. och ett snyggt avslut på inläggen. Ni som brukar titta in på min blogg vet att jag alltid slutar inläggen med Kram E. Nu avslutar jag med Kram Ewa i en krusidull.

Vad tycker Ni?

Johanna Plato på enklaknep.se är det som har uppdaterat min blogg med lite nytt och det är även hon som gjort designen här på bloggen.

Lördag morgon som startar med 2 koppar svart kaffe, lite fix och städning och i kväll ska vi ut och äta med min son och sonhustru.

 

wpid-wp-1456306272397.jpg

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...