Nytt på bloggen

mar 12, 2016 | 0 Kommentarer

Min blogg är uppdaterad med lite lite nya saker, ett hjärta när Ni/jag håller musen över en länk. och ett snyggt avslut på inläggen. Ni som brukar titta in på min blogg vet att jag alltid slutar inläggen med Kram E. Nu avslutar jag med Kram Ewa i en krusidull.

Vad tycker Ni?

Johanna Plato på enklaknep.se är det som har uppdaterat min blogg med lite nytt och det är även hon som gjort designen här på bloggen.

Lördag morgon som startar med 2 koppar svart kaffe, lite fix och städning och i kväll ska vi ut och äta med min son och sonhustru.

 

wpid-wp-1456306272397.jpg

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....