211 inlägg och måndag

mar 14, 2016 | 0 Kommentarer

211 inlägg har jag nu gått igenom för att plocka bort ”kram E” som jag avsluta alla inlägg med, stället har jag nu en krusidull ”Kram Ewa”. 

Det tog ett par dagar att gå igenom inläggen men nu är det klart. Nu ska jag forsätta att snygga till bloggen med att gå igenom alla recept så de ligger snyggt i en recipe card mapp och efter det ska jag gå igenom kategorierna. Lite pyssel men väldigt kul när det är snyggt och prydligt. 

Måndag, ny vecka och jag ansträngde mig och gick upp skapligt tidigt 07.00. Har sedan jag opererat mig sovit, sovit och sovit länge. Dags att vända den trenden. Jag har fixat iordning, duschat och sitter nu och njuter av en fettkaffe och bloggar.

20160314_102547

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...