211 inlägg och måndag

mar 14, 2016 | 0 Kommentarer

211 inlägg har jag nu gått igenom för att plocka bort ”kram E” som jag avsluta alla inlägg med, stället har jag nu en krusidull ”Kram Ewa”. 

Det tog ett par dagar att gå igenom inläggen men nu är det klart. Nu ska jag forsätta att snygga till bloggen med att gå igenom alla recept så de ligger snyggt i en recipe card mapp och efter det ska jag gå igenom kategorierna. Lite pyssel men väldigt kul när det är snyggt och prydligt. 

Måndag, ny vecka och jag ansträngde mig och gick upp skapligt tidigt 07.00. Har sedan jag opererat mig sovit, sovit och sovit länge. Dags att vända den trenden. Jag har fixat iordning, duschat och sitter nu och njuter av en fettkaffe och bloggar.

20160314_102547

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...