I morgon startar dieten

aug 20, 2023 | 0 Kommentarer

I morgon startar dieten

I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på vågen jag har kom tidigare. (+3,3 kg)

Jag har sett över mina mål inför hösten vilket är gymträning 4-5 dagar i veckan och promenader så ofta som möjligt och precis när jag tänkt att nu är det dags att ta tag i det så ringde ögonkliniken, jag väntar på en opertion, en ny hornhinna. Nu hade ögonkliniken fått ett återbud så den tiden fick jag så på onsdag ska jag operera mig.

Jag antar att jag inte får träna på ett tag och måste ta det lugnt men kosten kan jag sköta

Idag så vägde och mätte jag mig och fixat matlådor för 4 dagar, både lunch och middag nu på morgonen så det bara köra igång och tro på sig själv att jag fixar det

Ha en fantastisk söndag, här i Motala regnar det och är grått och trist

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...