I morgon startar dieten

aug 20, 2023 | 0 Kommentarer

I morgon startar dieten

I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på vågen jag har kom tidigare. (+3,3 kg)

Jag har sett över mina mål inför hösten vilket är gymträning 4-5 dagar i veckan och promenader så ofta som möjligt och precis när jag tänkt att nu är det dags att ta tag i det så ringde ögonkliniken, jag väntar på en opertion, en ny hornhinna. Nu hade ögonkliniken fått ett återbud så den tiden fick jag så på onsdag ska jag operera mig.

Jag antar att jag inte får träna på ett tag och måste ta det lugnt men kosten kan jag sköta

Idag så vägde och mätte jag mig och fixat matlådor för 4 dagar, både lunch och middag nu på morgonen så det bara köra igång och tro på sig själv att jag fixar det

Ha en fantastisk söndag, här i Motala regnar det och är grått och trist

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...