I morgon startar dieten

aug 20, 2023 | 0 Kommentarer

I morgon startar dieten

I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på vågen jag har kom tidigare. (+3,3 kg)

Jag har sett över mina mål inför hösten vilket är gymträning 4-5 dagar i veckan och promenader så ofta som möjligt och precis när jag tänkt att nu är det dags att ta tag i det så ringde ögonkliniken, jag väntar på en opertion, en ny hornhinna. Nu hade ögonkliniken fått ett återbud så den tiden fick jag så på onsdag ska jag operera mig.

Jag antar att jag inte får träna på ett tag och måste ta det lugnt men kosten kan jag sköta

Idag så vägde och mätte jag mig och fixat matlådor för 4 dagar, både lunch och middag nu på morgonen så det bara köra igång och tro på sig själv att jag fixar det

Ha en fantastisk söndag, här i Motala regnar det och är grått och trist

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...