Jag börjar tröttna

aug 9, 2023 | 0 Kommentarer

Jag börjar tröttna

Jag börjar tröttna på detta regnandet som hela tiden håller på, i fredag var det lite sol och vi åkte ner till den lilla sommarstugan efter ett par dagar hemma i lägenheten för att tillbringa några dagar där. Bestämt var att vi skulle åka hem som idag Onsdag då vi ikväll ska se Johan Glans som uppträder i Vadstena.

Fredagskvällen var ganska fin och vi tillbringade den på altanen, vi njöt av den lilla sol som visade sig, jag stickade på raggisar och tog ett glas vin, mannen löste korsord och tog ett Röttleöl

På söndagskvällen efter att det regnat hela lördagen och söndagen så bestämde vi oss för att måndag morgon åker vi hem. Det är inte så kul att sitta inne i den lilla stugan när det är meningen att vi ska tillbringa tid ute, sola och bada, spendera tid på den stora altanen, umgås med folk som kommer och hälsar på men ingen kommer när det regnar hela tiden.

Det är ju här på bryggan jag vill sitta med mitt kaffe, inte bara inne i stugan.

Vi packade ihop och åkte hem men det är inte så mycket bättre väder i Motala än i Gränna med det finns lite mer att göra hemma och framför allt träffa lite folk.

Vi har nog aldrig haft så lite besök i den lilla stugan som den här sommaren, lite besök var det i juni och juni var ju toppen med sitt fina väder.

Just nu tycker jag det känns som höst!

Nu har jag fått gnälla av mig lite och ska se fram emot kvällen

Hoppas Du får en fantastisk onsdag // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...