Jag börjar tröttna

aug 9, 2023 | 0 Kommentarer

Jag börjar tröttna

Jag börjar tröttna på detta regnandet som hela tiden håller på, i fredag var det lite sol och vi åkte ner till den lilla sommarstugan efter ett par dagar hemma i lägenheten för att tillbringa några dagar där. Bestämt var att vi skulle åka hem som idag Onsdag då vi ikväll ska se Johan Glans som uppträder i Vadstena.

Fredagskvällen var ganska fin och vi tillbringade den på altanen, vi njöt av den lilla sol som visade sig, jag stickade på raggisar och tog ett glas vin, mannen löste korsord och tog ett Röttleöl

På söndagskvällen efter att det regnat hela lördagen och söndagen så bestämde vi oss för att måndag morgon åker vi hem. Det är inte så kul att sitta inne i den lilla stugan när det är meningen att vi ska tillbringa tid ute, sola och bada, spendera tid på den stora altanen, umgås med folk som kommer och hälsar på men ingen kommer när det regnar hela tiden.

Det är ju här på bryggan jag vill sitta med mitt kaffe, inte bara inne i stugan.

Vi packade ihop och åkte hem men det är inte så mycket bättre väder i Motala än i Gränna med det finns lite mer att göra hemma och framför allt träffa lite folk.

Vi har nog aldrig haft så lite besök i den lilla stugan som den här sommaren, lite besök var det i juni och juni var ju toppen med sitt fina väder.

Just nu tycker jag det känns som höst!

Nu har jag fått gnälla av mig lite och ska se fram emot kvällen

Hoppas Du får en fantastisk onsdag // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...