Jag börjar tröttna

aug 9, 2023 | 0 Kommentarer

Jag börjar tröttna

Jag börjar tröttna på detta regnandet som hela tiden håller på, i fredag var det lite sol och vi åkte ner till den lilla sommarstugan efter ett par dagar hemma i lägenheten för att tillbringa några dagar där. Bestämt var att vi skulle åka hem som idag Onsdag då vi ikväll ska se Johan Glans som uppträder i Vadstena.

Fredagskvällen var ganska fin och vi tillbringade den på altanen, vi njöt av den lilla sol som visade sig, jag stickade på raggisar och tog ett glas vin, mannen löste korsord och tog ett Röttleöl

På söndagskvällen efter att det regnat hela lördagen och söndagen så bestämde vi oss för att måndag morgon åker vi hem. Det är inte så kul att sitta inne i den lilla stugan när det är meningen att vi ska tillbringa tid ute, sola och bada, spendera tid på den stora altanen, umgås med folk som kommer och hälsar på men ingen kommer när det regnar hela tiden.

Det är ju här på bryggan jag vill sitta med mitt kaffe, inte bara inne i stugan.

Vi packade ihop och åkte hem men det är inte så mycket bättre väder i Motala än i Gränna med det finns lite mer att göra hemma och framför allt träffa lite folk.

Vi har nog aldrig haft så lite besök i den lilla stugan som den här sommaren, lite besök var det i juni och juni var ju toppen med sitt fina väder.

Just nu tycker jag det känns som höst!

Nu har jag fått gnälla av mig lite och ska se fram emot kvällen

Hoppas Du får en fantastisk onsdag // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify