Härlig fredag, pass 6/61 och Gränna

Härlig fredag, pass 6/61 och Gränna

God Morgon och åter igen så är det en härlig fredag.

I eftermiddag åker vi min man och jag till vårt paradis dvs sommarstugan,  har längtat dit ett tag nu men nu så ska det äntligen bli av och långhelg är det också. Jag ska städa den lilla stugan, vila och åter vila + att det också kommer att  bli 2 löppass.

I går var pass 6/61 som gick tungt och jag kände mig så trött i kroppen och det tog lång tid för mig att återhämta. Vad ska jag säga…det är bara att kämpa på, i helgen blir det jogging i Gränna skogen så det blir lite mysigt.

Det blir att blogga från mobilen då jag inte tar med min laptop till stugan, så nästa gång vi hörs blir det från Gränna.

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg