Härlig fredag igen

sep 16, 2016 | 2 Kommentarer

Härlig fredag igen

Fredag igen, veckans bästa dag enligt mig, två veckor har jag nu varit på Åkervallen och jag stortrivs

Som vanligt på fredagar är det ett besök hos mina föräldrar som gäller och idag blir det en fika på stan. Denna helg ska vi inte åka till den lilla stugan dels för att det är Broloppet som jag ska vara med i och dels för att min man även ska jobba hela helgen.

Den här veckan har varit lite kämpig av saker som jag inte kan gå in på nu så någon bra träningsvecka har det inte blivit, ska sanningen fram så blev det bara ett pass…jag har fortfarande plus på vågen efter våren och sommarens frosseri men taggar nu för en ny sund vecka med mycket träning och bra mat. (räknar mina veckor fredag – torsdag)

IMG_0598

Ha en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Emmelie

    Vilken fin poncho!! ?

  2. Ewa

    Tack ? bra pris på Ginatricot ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...