Härlig fredag igen

Härlig fredag igen

Fredag igen, veckans bästa dag enligt mig, två veckor har jag nu varit på Åkervallen och jag stortrivs

Som vanligt på fredagar är det ett besök hos mina föräldrar som gäller och idag blir det en fika på stan. Denna helg ska vi inte åka till den lilla stugan dels för att det är Broloppet som jag ska vara med i och dels för att min man även ska jobba hela helgen.

Den här veckan har varit lite kämpig av saker som jag inte kan gå in på nu så någon bra träningsvecka har det inte blivit, ska sanningen fram så blev det bara ett pass…jag har fortfarande plus på vågen efter våren och sommarens frosseri men taggar nu för en ny sund vecka med mycket träning och bra mat. (räknar mina veckor fredag – torsdag)

IMG_0598

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg