Härlig fredag igen

sep 16, 2016 | 2 Kommentarer

Härlig fredag igen

Fredag igen, veckans bästa dag enligt mig, två veckor har jag nu varit på Åkervallen och jag stortrivs

Som vanligt på fredagar är det ett besök hos mina föräldrar som gäller och idag blir det en fika på stan. Denna helg ska vi inte åka till den lilla stugan dels för att det är Broloppet som jag ska vara med i och dels för att min man även ska jobba hela helgen.

Den här veckan har varit lite kämpig av saker som jag inte kan gå in på nu så någon bra träningsvecka har det inte blivit, ska sanningen fram så blev det bara ett pass…jag har fortfarande plus på vågen efter våren och sommarens frosseri men taggar nu för en ny sund vecka med mycket träning och bra mat. (räknar mina veckor fredag – torsdag)

IMG_0598

Ha en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Emmelie

    Vilken fin poncho!! ?

  2. Ewa

    Tack ? bra pris på Ginatricot ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...