God Morgon härliga fredag

Äntligen säger jag så kommer vi iväg till Gränna och paradiset = sommarstugan. Det var ett tag sedan vi var där, min man har jobbat jätte mycket den senaste tiden så det har inte blivit av men nu så 🙂

20150430_191806

Jag har packat och planerat maten så det är klart men innan jag åker ner så blir det en sväng till kyrkogården med blommor till Tina <3 och en fika hos mina föräldrar.

Gårdagen var full av möten och ärenden så någon träning blev det inte, när jag väl hade tid så var min energi på noll. Jag har packat ner träningkläderna och mitt mål är en pw i eftermiddag i Gränna skogen och samma runda på lördag förmiddag 🙂

Hoppas Ni får en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg