God Morgon härliga fredag

maj 20, 2016 | 0 Kommentarer

Äntligen säger jag så kommer vi iväg till Gränna och paradiset = sommarstugan. Det var ett tag sedan vi var där, min man har jobbat jätte mycket den senaste tiden så det har inte blivit av men nu så 🙂

20150430_191806

Jag har packat och planerat maten så det är klart men innan jag åker ner så blir det en sväng till kyrkogården med blommor till Tina <3 och en fika hos mina föräldrar.

Gårdagen var full av möten och ärenden så någon träning blev det inte, när jag väl hade tid så var min energi på noll. Jag har packat ner träningkläderna och mitt mål är en pw i eftermiddag i Gränna skogen och samma runda på lördag förmiddag 🙂

Hoppas Ni får en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...