God Morgon härliga fredag

maj 20, 2016 | 0 Kommentarer

Äntligen säger jag så kommer vi iväg till Gränna och paradiset = sommarstugan. Det var ett tag sedan vi var där, min man har jobbat jätte mycket den senaste tiden så det har inte blivit av men nu så 🙂

20150430_191806

Jag har packat och planerat maten så det är klart men innan jag åker ner så blir det en sväng till kyrkogården med blommor till Tina <3 och en fika hos mina föräldrar.

Gårdagen var full av möten och ärenden så någon träning blev det inte, när jag väl hade tid så var min energi på noll. Jag har packat ner träningkläderna och mitt mål är en pw i eftermiddag i Gränna skogen och samma runda på lördag förmiddag 🙂

Hoppas Ni får en fantastisk fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...