Fyra veckor med pt

Fyra veckor med pt – online och här kommer mina resultat….so far!!

Midja – 10 cm

Rumpa – 4 cm

Vikt – 3,1 kg

Inte någon större förändring i måtten men minus 0,5 kg i vikt denna vecka.

Det bästa med pt – online är att jag varje fredag måste rapportera hur det går med träningen, hur många pass jag gjort, om jag skött maten, aktuell vikt och aktuellt midjemått och det gör att jag fuskar inte gärna.

Ärligt talat det bästa jag gjort och värt vartenda öre 🙂

Nu måste jag kila….börjar jobba 07.00.

kaffe_31815128

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg