Fyra veckor med pt

nov 27, 2015 | 0 Kommentarer

Fyra veckor med pt – online och här kommer mina resultat….so far!!

Midja – 10 cm

Rumpa – 4 cm

Vikt – 3,1 kg

Inte någon större förändring i måtten men minus 0,5 kg i vikt denna vecka.

Det bästa med pt – online är att jag varje fredag måste rapportera hur det går med träningen, hur många pass jag gjort, om jag skött maten, aktuell vikt och aktuellt midjemått och det gör att jag fuskar inte gärna.

Ärligt talat det bästa jag gjort och värt vartenda öre 🙂

kaffe_31815128

Ha en fantastisk dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...