En miljon steg

jul 1, 2023 | 0 Kommentarer

En miljon steg

är målet för juli,augusti och september, det är totalt 92 dagar och per dag blir det ca:10870 steg.

Så för juli blir det 336970 steg

Som Du vet så är jag hela sommaren i min sommarstuga så tillgång till gym har jag inte så det blir promenader istället och lite övningar med mina hantlar

Ett mål för juli jag har är att komma tillbaka till lchf kosten, den som jag mår bäst av. Jag har under juni ätit lite som jag känt för och jag har också ofta haft ont i magen, något som jag aldrig har med lchf.

Vi är hemma en snabbis för att fira vårt barnbarn som fyllt år och just nu har jag suttit och planera nästa veckan måltider som vi ska ha i den lilla stugan och det var inte svårt, jag gick nämligen in på Pernillas blogg och hon har veckomatsedlar så det var bara att plocka ut det som passade mig.

Hoppas att Du som läser detta har en fantastisk lördagskväll / Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...