En miljon steg

jul 1, 2023 | 0 Kommentarer

En miljon steg

är målet för juli,augusti och september, det är totalt 92 dagar och per dag blir det ca:10870 steg.

Så för juli blir det 336970 steg

Som Du vet så är jag hela sommaren i min sommarstuga så tillgång till gym har jag inte så det blir promenader istället och lite övningar med mina hantlar

Ett mål för juli jag har är att komma tillbaka till lchf kosten, den som jag mår bäst av. Jag har under juni ätit lite som jag känt för och jag har också ofta haft ont i magen, något som jag aldrig har med lchf.

Vi är hemma en snabbis för att fira vårt barnbarn som fyllt år och just nu har jag suttit och planera nästa veckan måltider som vi ska ha i den lilla stugan och det var inte svårt, jag gick nämligen in på Pernillas blogg och hon har veckomatsedlar så det var bara att plocka ut det som passade mig.

Hoppas att Du som läser detta har en fantastisk lördagskväll / Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...