Det är mycket som jag vill lära mig

mar 17, 2016 | 0 Kommentarer

Det är mycket som jag vill lära mig och här har jag gjort en lista

  • Fotografera med manuella inställningar, ta vackra bilder
  • Photoshop, ladda ner olika former av penslar som jag kan ha nytta av i bloggen.
  • Snapchat, bara för att det är kul 
  • Memry, den nya appen för att dela collections av bilder och videos. Alltid kul med nytt.

Frågan är när?

Tror det är dags för mig att lista upp dagen, ex: 1 timme för fotografering, 1 timme för photoshop osv….klocka tiden, då brukar jag jobba bra.

ByiF3QWIUAAwcPZ

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...