Det är mycket som jag vill lära mig

mar 17, 2016 | 0 Kommentarer

Det är mycket som jag vill lära mig och här har jag gjort en lista

  • Fotografera med manuella inställningar, ta vackra bilder
  • Photoshop, ladda ner olika former av penslar som jag kan ha nytta av i bloggen.
  • Snapchat, bara för att det är kul 
  • Memry, den nya appen för att dela collections av bilder och videos. Alltid kul med nytt.

Frågan är när?

Tror det är dags för mig att lista upp dagen, ex: 1 timme för fotografering, 1 timme för photoshop osv….klocka tiden, då brukar jag jobba bra.

ByiF3QWIUAAwcPZ

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...