En riktig skitdag

mar 17, 2016 | 2 Kommentarer

En riktig skitdag hade jag igår

Jag har känt mig nedstämd ett tag nu, att gå hemma som jag gjort sen min operation, jag kan inte ta mig någonstans utan att ha skjuts, jag tycker det mesta är tråkigt orkar inte ta tag i saker här hemma, orkar inte vara sund i maten. Jag börjar dagen bra och sedan går det utför, orkar inte fixa käk som exempelvis igår och då blev det hamburgare med bröd och sedan var det kört helt fel mat resten av dagen. Som jag skrev i ett inlägg i tisdags så har jag haft väldigt svårt för att äta strikt/keto en längre tid nu ca 2 ½ månad och jag då funderar jag på om jag får i mig något som triggar igång suget. Sen var det detta med mitt eksem som också krånglat ett tag

Så idag har jag jobbat mycket med mig själv för att vända allt till det bättre.

Dels genom att ta tag i vårat sovrum som är belamrat med massa saker överallt så jag blir stressad bara av att gå in där och där ska jag sova, inte undra på att jag inte sover bra, rensa och kastat har jag gjort nu men inte riktigt klar än men mycket bättre är det, nytt överkast och nya kuddar som jag köpte härom dagen

Dels så har jag satt upp lite mål/regler när det gäller maten. Det som fungerar bäst för mig är när jag följer ett matschema, har ett kalori tak så jag inte överäter och gärna så lite kolhydrater som möjligt som keto/fakir. När det gäller triggers så kan det vara ost,grädde el. både och. Cola Zero drack jag mycket förut och det triggade mig men den tog jag bort för ett tag sedan. Nötter kan också trigga…så jag får testa mig fram nu vad som fungerar eller ej.

Så har jag det just nu men det blir bättre när foten är bra och jag blir mer rörlig

Nu har jag gnällt lite eller åtminstone fått skriva av mig. jag har bara mig själv att skylla så keep going

12717321_10153496724156553_675232630155663319_n

Fin bukett eller hur?

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

 1. Annelie

  Hej…hittade hit genom FB.
  Vet precis hur det är att inte orka ta sig i kragen.

  Å detta med att äta rätt, ska vi inte ens prata om ?
  Jag gjorde en GBP-operation år 2011, gick ner 43 kg.
  Nu sedan jag vart rullstolsbunden jan-15 har jag gått upp massor av dessa kilona, detta p.g.a mediciner jag äter PLUS tröstätande.

  Trevlig Helg…// Annelie

 2. Ewa

  Oj, det är inte kul med plus kilon och svårt när man är stilla och mediciner, en liten tröst är att vill man viktminska så är 80% maten man ska tänka på…så det går bara man ger sig den på att klara det. Lycka till och ha en trevlig helg //Ewa

Trackbacks/Pingbacks

 1. Matdagbok keto/fakir - Mitt liv som sundMitt liv som sund - […] I dag känner jag mig bättre i humöret än i går men det hjälpte att jobba med sig själv…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...