Tidig morgon, frukost och lunch på stan

mar 16, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon!!

I dag kämpade jag mig upp 05.30, så jag har redan fixat iordning här hemma, duschat och nu sitter jag här och äter min lilla frukost och bloggar.

20160316_080723

50 gram brieost och ingefärste.

Innan min operation gick jag alltid upp 05,30 även om jag inte hade någon praktik att gå till nu efter operationen har jag sovit till 08,30 – 09.00 och ibland även längre. Det är dags att komma tillbaka i normala gängor igen.

I dag ska jag träffa min dotter Sophie för lunch på stan..det blir nog Sjöglimten och en ceasarsallad och naturligtvis lite shopping. Sophie ville titta på jeans, jag har inget större behov av att shoppa utan jag väntar nog tills jag kommer ner till Göteborg som blir i början av april. Fast……man kan aldrig vara säker 🙂

Jag fortsätter med att få bort mina plus på vågen ….sakta men säkert 0,6 kg är borta sedan i måndags morse, då är det 1,9 kg plus kvar. Inte ge upp utan bara fortsätta äta strikt lchf.

Vad gör Ni idag?

 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify