Tidig morgon, frukost och lunch på stan

God Morgon!!

I dag kämpade jag mig upp 05.30, så jag har redan fixat iordning här hemma, duschat och nu sitter jag här och äter min lilla frukost och bloggar.

20160316_080723

50 gram brieost och ingefärste.

Innan min operation gick jag alltid upp 05,30 även om jag inte hade någon praktik att gå till nu efter operationen har jag sovit till 08,30 – 09.00 och ibland även längre. Det är dags att komma tillbaka i normala gängor igen.

I dag ska jag träffa min dotter Sophie för lunch på stan..det blir nog Sjöglimten och en ceasarsallad och naturligtvis lite shopping. Sophie ville titta på jeans, jag har inget större behov av att shoppa utan jag väntar nog tills jag kommer ner till Göteborg som blir i början av april. Fast……man kan aldrig vara säker 🙂

Jag fortsätter med att få bort mina plus på vågen ….sakta men säkert 0,6 kg är borta sedan i måndags morse, då är det 1,9 kg plus kvar. Inte ge upp utan bara fortsätta äta strikt lchf.

Vad gör Ni idag?

 

Avslut kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.