Tidig morgon, frukost och lunch på stan

mar 16, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon!!

I dag kämpade jag mig upp 05.30, så jag har redan fixat iordning här hemma, duschat och nu sitter jag här och äter min lilla frukost och bloggar.

20160316_080723

50 gram brieost och ingefärste.

Innan min operation gick jag alltid upp 05,30 även om jag inte hade någon praktik att gå till nu efter operationen har jag sovit till 08,30 – 09.00 och ibland även längre. Det är dags att komma tillbaka i normala gängor igen.

I dag ska jag träffa min dotter Sophie för lunch på stan..det blir nog Sjöglimten och en ceasarsallad och naturligtvis lite shopping. Sophie ville titta på jeans, jag har inget större behov av att shoppa utan jag väntar nog tills jag kommer ner till Göteborg som blir i början av april. Fast……man kan aldrig vara säker 🙂

Jag fortsätter med att få bort mina plus på vågen ….sakta men säkert 0,6 kg är borta sedan i måndags morse, då är det 1,9 kg plus kvar. Inte ge upp utan bara fortsätta äta strikt lchf.

Vad gör Ni idag?

 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....