Bloggar jag följer..

jan 4, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon!!

Vardag igen och jobb som gäller. Ganska skönt om jag får säga så, samtidigt som jag älskar helger och ledighet lika skönt är det att vara tillbaka på jobbet.

Bloggar ja……Ni som följer mig, vilka bloggar läser Ni mer?

Här kommer mina topp 5!!

Martina som bloggar HÄR

Hennes egena ord om sig själv:  (Jag heter Martina och är en analytisk och introvert biohacker som är bosatt i Shanghai. Mina stora intressen är ny och cool teknik, biohacking, LCHF/ketogen kost, fitness, skriva, fota och lära mig nya saker. Jag är dedikerad LCHF:are sedan 2010 och tävlar och tränar utan avsteg på den här kosten.)

Jag bara älskar den tjejen och har köpt alla hennes böcker som hon skrivit och min bibel är hennes första bok *Fettfrälst*.

2.  Anna som bloggar HÄR

Hennes egen ord om sig själv: (Hej! Jag heter Anna och är en tjej som älskar LCHF. Min nystart började 3/9-12, då stod vågen på 86kg och jag tänkte; Nu räcker det! I min blogg kommer ni få läsa om mitt liv och lchf!)

Här hittar Ni mycket bra lchf mat, recept och matdagbok.

3. Johanna som bloggar HÄR

Hennes egen ord om sig själv: (Te pimplande organiserings freak som har stor passion för prydlig design. Driver sidan enklaknep.se för att skapa en plats för alla som vill inspireras till att utveckla och förbättra livet, bloggen och närvaron.)

Tjejen som designat min blogg och har så mycket briljanta idéer när det gäller blogg världen och så är hon Göteborgs goaste lilla tjej.

4. Rebecca som bloggar HÄR

Hennes egen ord om sig själv: (Rebecca heter jag. Bor i Skåne tillsammans med min man Henric och våra tre underbara barn Celine 9 år, Savannah 7 år och Colin född februari 2015.)

Den här tjejen kan träning och det var mycket därför jag hamnade på hennes blogg, men också mycket om smink och mode. Hon tipsar och jag köper 🙂

5. Gabrielle som bloggar HÄR

Hennes  egna ord om sig själv: (Stockholms tjej från Sydafrika som bloggar med bl.a. och goa receptmin pojkvän om träning, hälsa och nyttiga dieter.

Här finns massor med tips om kvickfix och goa recept

Jag besöker några fler bloggar men de här fem är just nu mina favoriter.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...