Bloggar jag följer..

jan 4, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon!!

Vardag igen och jobb som gäller. Ganska skönt om jag får säga så, samtidigt som jag älskar helger och ledighet lika skönt är det att vara tillbaka på jobbet.

Bloggar ja……Ni som följer mig, vilka bloggar läser Ni mer?

Här kommer mina topp 5!!

Martina som bloggar HÄR

Hennes egena ord om sig själv:  (Jag heter Martina och är en analytisk och introvert biohacker som är bosatt i Shanghai. Mina stora intressen är ny och cool teknik, biohacking, LCHF/ketogen kost, fitness, skriva, fota och lära mig nya saker. Jag är dedikerad LCHF:are sedan 2010 och tävlar och tränar utan avsteg på den här kosten.)

Jag bara älskar den tjejen och har köpt alla hennes böcker som hon skrivit och min bibel är hennes första bok *Fettfrälst*.

2.  Anna som bloggar HÄR

Hennes egen ord om sig själv: (Hej! Jag heter Anna och är en tjej som älskar LCHF. Min nystart började 3/9-12, då stod vågen på 86kg och jag tänkte; Nu räcker det! I min blogg kommer ni få läsa om mitt liv och lchf!)

Här hittar Ni mycket bra lchf mat, recept och matdagbok.

3. Johanna som bloggar HÄR

Hennes egen ord om sig själv: (Te pimplande organiserings freak som har stor passion för prydlig design. Driver sidan enklaknep.se för att skapa en plats för alla som vill inspireras till att utveckla och förbättra livet, bloggen och närvaron.)

Tjejen som designat min blogg och har så mycket briljanta idéer när det gäller blogg världen och så är hon Göteborgs goaste lilla tjej.

4. Rebecca som bloggar HÄR

Hennes egen ord om sig själv: (Rebecca heter jag. Bor i Skåne tillsammans med min man Henric och våra tre underbara barn Celine 9 år, Savannah 7 år och Colin född februari 2015.)

Den här tjejen kan träning och det var mycket därför jag hamnade på hennes blogg, men också mycket om smink och mode. Hon tipsar och jag köper 🙂

5. Gabrielle som bloggar HÄR

Hennes  egna ord om sig själv: (Stockholms tjej från Sydafrika som bloggar med bl.a. och goa receptmin pojkvän om träning, hälsa och nyttiga dieter.

Här finns massor med tips om kvickfix och goa recept

Jag besöker några fler bloggar men de här fem är just nu mina favoriter.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...