Att driva en blogg

jan 3, 2016 | 2 Kommentarer

Att driva en blogg är som att ha ett litet företag, bloggare är aldrig lediga, det är mycket planering. Vad för inlägg som ska skrivas, vilka bilder ska med, när ska inlägget komma upp osv.

Jag har nästan alltid bloggen i mina tankar, och som en annan bloggare  Rebecca skrev…man tänker bloggord och ser bloggbilder i allt. Så sant!!

Tror inte att många förstår hur mycket tid det går åt att hålla en blogg igång.

Jag startade min första blogg 2009 och sedan dess har det blivit några stycken….det är först nu när jag bestämde mig för att anlita Johanna på enklaknep.se för en alldeles egen blogg , med eget namn och hotell på wordpress med en design som Johanna fick fira händer att designa, ingen reklam utan bara mina inlägg…. rent och snyggt som jag tycker att det är riktigt, riktigt roligt att blogga och Ni är ganska så många följare nu vilket är kul.

Johanna på enklaknep.se bor i Göteorg och vid ett tillfälle så åkte jag ner till henne och vi gick igenom bloggen och dess funktioner och det som jag gillar allra, allra bäst är inläggskalendern…..det är där som jag kan tidsinställa mina inlägg. Så praktiskt!!

Jag har alltid ett litet block och penna med mig i min väska när jag är ute och far, men även mobilen är med och i mobilen har jag en app som heter keep = anteckningsblock.

DSC_0086

Mina blogg böcker…den lilla i väskan i fall jag får någon idé och den större ligger alltid på bordet hemma.

Det var lite om att driva en blogg, hur jag ser på det.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Anna - mamma till två prinsessor och en prins

    Kul att läsa! Jag håller verkligen med om det du skriver.
    Jag har kikat runt lite på din blogg och måste säga att den är supermysig! Jag ser att du har sommarstuga nära Gränna. Jag är uppvuxen inte långt därifrån.
    Önskar dig ett bra 2016, bokmärker och kommer tillbaka igen!

  2. Ewa

    Tack!! Sommarstugan är vårt paradis och vi är där så ofta det går ☺ stort tack för kommentaren och du är välkommen tillbaka. Ska titta in hos dig med // kram

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...