Att driva en blogg

jan 3, 2016 | 2 Kommentarer

Att driva en blogg är som att ha ett litet företag, bloggare är aldrig lediga, det är mycket planering. Vad för inlägg som ska skrivas, vilka bilder ska med, när ska inlägget komma upp osv.

Jag har nästan alltid bloggen i mina tankar, och som en annan bloggare  Rebecca skrev…man tänker bloggord och ser bloggbilder i allt. Så sant!!

Tror inte att många förstår hur mycket tid det går åt att hålla en blogg igång.

Jag startade min första blogg 2009 och sedan dess har det blivit några stycken….det är först nu när jag bestämde mig för att anlita Johanna på enklaknep.se för en alldeles egen blogg , med eget namn och hotell på wordpress med en design som Johanna fick fira händer att designa, ingen reklam utan bara mina inlägg…. rent och snyggt som jag tycker att det är riktigt, riktigt roligt att blogga och Ni är ganska så många följare nu vilket är kul.

Johanna på enklaknep.se bor i Göteorg och vid ett tillfälle så åkte jag ner till henne och vi gick igenom bloggen och dess funktioner och det som jag gillar allra, allra bäst är inläggskalendern…..det är där som jag kan tidsinställa mina inlägg. Så praktiskt!!

Jag har alltid ett litet block och penna med mig i min väska när jag är ute och far, men även mobilen är med och i mobilen har jag en app som heter keep = anteckningsblock.

DSC_0086

Mina blogg böcker…den lilla i väskan i fall jag får någon idé och den större ligger alltid på bordet hemma.

Det var lite om att driva en blogg, hur jag ser på det.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Anna - mamma till två prinsessor och en prins

    Kul att läsa! Jag håller verkligen med om det du skriver.
    Jag har kikat runt lite på din blogg och måste säga att den är supermysig! Jag ser att du har sommarstuga nära Gränna. Jag är uppvuxen inte långt därifrån.
    Önskar dig ett bra 2016, bokmärker och kommer tillbaka igen!

  2. Ewa

    Tack!! Sommarstugan är vårt paradis och vi är där så ofta det går ☺ stort tack för kommentaren och du är välkommen tillbaka. Ska titta in hos dig med // kram

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...