Att driva en blogg

Att driva en blogg är som att ha ett litet företag, bloggare är aldrig lediga, det är mycket planering. Vad för inlägg som ska skrivas, vilka bilder ska med, när ska inlägget komma upp osv.

Jag har nästan alltid bloggen i mina tankar, och som en annan bloggare  Rebecca skrev…man tänker bloggord och ser bloggbilder i allt. Så sant!!

Tror inte att många förstår hur mycket tid det går åt att hålla en blogg igång.

Jag startade min första blogg 2009 och sedan dess har det blivit några stycken….det är först nu när jag bestämde mig för att anlita Johanna på enklaknep.se för en alldeles egen blogg , med eget namn och hotell på wordpress med en design som Johanna fick fira händer att designa, ingen reklam utan bara mina inlägg…. rent och snyggt som jag tycker att det är riktigt, riktigt roligt att blogga och Ni är ganska så många följare nu vilket är kul.

Johanna på enklaknep.se bor i Göteorg och vid ett tillfälle så åkte jag ner till henne och vi gick igenom bloggen och dess funktioner och det som jag gillar allra, allra bäst är inläggskalendern…..det är där som jag kan tidsinställa mina inlägg. Så praktiskt!!

Jag har alltid ett litet block och penna med mig i min väska när jag är ute och far, men även mobilen är med och i mobilen har jag en app som heter keep = anteckningsblock.

DSC_0086

Mina blogg böcker…den lilla i väskan i fall jag får någon idé och den större ligger alltid på bordet hemma.

Det var lite om att driva en blogg, hur jag ser på det.

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • Kul att läsa! Jag håller verkligen med om det du skriver.
    Jag har kikat runt lite på din blogg och måste säga att den är supermysig! Jag ser att du har sommarstuga nära Gränna. Jag är uppvuxen inte långt därifrån.
    Önskar dig ett bra 2016, bokmärker och kommer tillbaka igen!

  • Tack!! Sommarstugan är vårt paradis och vi är där så ofta det går ☺ stort tack för kommentaren och du är välkommen tillbaka. Ska titta in hos dig med // kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg