Vitemölla i Skåne

nov 14, 2016 | 0 Kommentarer

Vitemölla i Skåne

Då var den årliga gåsa middagen över för denna gång. Så skönt det har varit att få komma hemifrån ett tag, koppla av från sorgen lite…

Vi, dvs min man, jag, min dotter Johanna och hennes sambo Pelle åkte vid 09.00 i lördags morse ner till Skåne. Det är ca: 38 mil till Vitemölla och med 2 stopp på vägen för frukost och lunch så checkade vi in på badhotellet 15.00.

Men innan dess i baksätet så roade Johanna och jag oss med Prosecco och snapchat

img_2151

img_2168,

Så vi skrattade, men det behövdes, det kändes som om allt var som vanligt.

img_2177

Framme!! Dags för incheckning

img_2188

Relax på rummet med ett glas vin och ett värmeljus från PartyLite med doft av vita snöbär

img_2198

Redo att gå ner i matsalen för middag

img_2279

Bubbel…

img_2282

Gåsen 🙂 men innan dess åt vi svartsoppa som jag natuligtvis glömde fota

img_2283

Till efterrätt fick vi skånsk äppelkaka med vaniljsås och jag avslutade middagen med en god kopp kaffe

img_2292

Hotellfrukost

img_2521

Visst är det vackert

img_2311

img_2318

img_2545

Innan hemfärd stannade vi till i Kivik och shoppade äppelmust, äppelmos och te med smak av äppelkaka

img_2558

Efter några timmar i bilen blev vi kaffesugna och hittade ett mysigt litet gårdsfik som hette Smörhöga gårdsbutik och café.

Ett dygn i Skåne går fort och nu är det vardag igen

Ha en fin eftermiddag/kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...