Upp och ner!

Upp och ner!

Det är verkligen upp och ner hela tiden med allt sedan min mamma gick bort. Jag kan inte riktigt ta det till mig att hon inte finns. Snart 4 veckor sedan…. jag är hos min pappa så ofta jag bara kan och det är så konstigt att komma dit och inte mamma sitter vid köksbordet. Jag besöker hennes grav där hon ska ligga och ensam i mörkret tänder jag ett ljus och gråter. När jag säger ska ligga så har vi inte haft urnsättning än.

20160318_130935-1

Min fina mamma <3

Jag startade veckan med en rivstart i lchf gick hur bra som helst för att helt tappa suget efter 4 dagar (som det känns idag) det känns liksom inte viktigt!! men jag har bestämt mig för att lyckas så jag kämpar vidare med sorgen, maten, lchf och träning. Vågen säger 1,4 kg minus sedan i söndags och jag har 2,6 kg kvar till mitt första delmål och det är 2 veckor kvar så det blir tufft men jag vill att det ska gå.

Träningen ja, den har jag inte kommit igång med än….

Nu är det dags att åka till jobbet och jag önskar Er en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg