Trettondedagjul och snabb lunch

jan 6, 2016 | 2 Kommentarer

Vaknade i morse av att jag inte fick upp ena ögat, igengeggat och det andra ögat var också geggigt men inte lika mycket. Så idag har jag tvättat ögonen i ljummet vatten ett antal gånger men ingen förbättring än.

Min man och jag städade bort det sista av julen nu på förmiddagen och nu är det rent och fräscht. Köpte vita tulpaner som pryder köksbordet.

DSC_0111

DSC_0109

Jag älskar tulpaner, så vackra.

Eftersom vi städade bort julen idag så passade det bra med matlådor som vi hade i frysen. jag tog fläskfile och till det värmde jag spenat med en klick smör. Enkelt och gott.

DSC_0097

Ha en fin kväll 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. trollet

    Vita tulpaner är så fint!! Köpte till farmor på nyår=) Hoppas ögat är bättre!

  2. Ewa

    Bättre men inte helt bra…måste vara utan smink ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...