Trettondedagjul och snabb lunch

jan 6, 2016 | 2 Kommentarer

Vaknade i morse av att jag inte fick upp ena ögat, igengeggat och det andra ögat var också geggigt men inte lika mycket. Så idag har jag tvättat ögonen i ljummet vatten ett antal gånger men ingen förbättring än.

Min man och jag städade bort det sista av julen nu på förmiddagen och nu är det rent och fräscht. Köpte vita tulpaner som pryder köksbordet.

DSC_0111

DSC_0109

Jag älskar tulpaner, så vackra.

Eftersom vi städade bort julen idag så passade det bra med matlådor som vi hade i frysen. jag tog fläskfile och till det värmde jag spenat med en klick smör. Enkelt och gott.

DSC_0097

Ha en fin kväll 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. trollet

    Vita tulpaner är så fint!! Köpte till farmor på nyår=) Hoppas ögat är bättre!

  2. Ewa

    Bättre men inte helt bra…måste vara utan smink ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...