Trettondedagjul och snabb lunch

Vaknade i morse av att jag inte fick upp ena ögat, igengeggat och det andra ögat var också geggigt men inte lika mycket. Så idag har jag tvättat ögonen i ljummet vatten ett antal gånger men ingen förbättring än.

Min man och jag städade bort det sista av julen nu på förmiddagen och nu är det rent och fräscht. Köpte vita tulpaner som pryder köksbordet.

DSC_0111

DSC_0109

Jag älskar tulpaner, så vackra.

Eftersom vi städade bort julen idag så passade det bra med matlådor som vi hade i frysen. jag tog fläskfile och till det värmde jag spenat med en klick smör. Enkelt och gott.

DSC_0097

Ha en fin kväll 

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg