Tömd på energi

jan 16, 2016 | 0 Kommentarer

Tömd på energi så känner jag mig just nu….vet inte varför? Knepigt det där..ena veckan fungerar allt perfekt, mat, träning, jobb, familj, ja allt osv…för att sedan dala ner till zero.

Kanske det beror på att jag tycker det är lite jobbigt med att försöka äta enligt keto som är mitt mål pga mitt eksem, och jag är van att äta liberal lchf och det kan vara lite tufft att ställa om sig, kan tala om för Er  att jag har haft ett par tuffa dagar nu med för mycket kollisar.

Jag har satt ett mål att träna minst 3 gånger i veckan och så har det inte blivit de senaste veckorna, vilket är riktigt irriterande.

Kanske för att min man jobbar mycket nu (eget åkeri) och jag tar hand om det mesta hemma eller åtminstone försöker och jag kan ibland känna mig ensam. Härom dagen när jag kom hem från mitt jobb (som är en praktik plats) så orkade jag inte ens bädda, jag bara satt där i soffan i min pyjamas tills det var dags att sova.

Kanske för att jag har två nästan 90 – åriga föräldrar som behöver min hjälp lite då och då, och när det gäller dom så är det ingen framförhållning utan de vill ha hjälp i pricip direkt när de ringer mig.

2449973

Så idag blir det att ta hand om sig själv, startade med sov morgon och mycket gott kaffe, snart ett härligt bad, sund mat ska det bli idag, en promenad, ett glas vin och bio ikväll *En man som heter Ove*.

Hur gör Ni för att hitta tillbaka?

Ta hand om Er.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...