Så kom brevet….

jan 15, 2016 | 0 Kommentarer

Så kom brevet…. jag väntat på.

20160115_173724

20160115_173858

Ska bli så skönt att bli av med de problemen jag har med min vänster fot bla. Mortons syndrom, stortån ska rätas ut + tån brevid ska fixeras då den har ett eget liv….enda nackdelen är 8 veckors sjukskrivning, vilket betyder nästan ingen träning.

men……

som en vännina till mig alltid säger: Det finns alltid något som man (jag) kan göra.

Hoppas Ni har en skön fredags kväll.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...