Söndags lunch och pyssel

maj 8, 2016 | 2 Kommentarer

Söndags lunch i min ensamhet då mannen jobbar

20160508_132122

Grillad fläskkarré med sallad och en klick mangoraja

Mitt barnbarn Hugo som varit hos oss sedan i fredags har åkt hem så det blev tomt och tyst. Jag har fixat lite med bl.a. att hänga ut vinterkläderna i förrådet, kastat gamla jackor & skor som inte används.

IMG_20160508_112344

På förmiddagen blev det en fettkaffe ute på altanen och nu ska jag gå ut och sätta mig en stund och njuta av det fina vädret och se om jag kan komma på något mer att pyssla med 🙂

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. trollet

    Fettkaffe har jag glömt!Tack! Precis vad jag behöver nu när jag jobbar mycket?

  2. Ewa

    Supersmidigt och gott ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...