Söndags lunch och pyssel

maj 8, 2016 | 2 Kommentarer

Söndags lunch i min ensamhet då mannen jobbar

20160508_132122

Grillad fläskkarré med sallad och en klick mangoraja

Mitt barnbarn Hugo som varit hos oss sedan i fredags har åkt hem så det blev tomt och tyst. Jag har fixat lite med bl.a. att hänga ut vinterkläderna i förrådet, kastat gamla jackor & skor som inte används.

IMG_20160508_112344

På förmiddagen blev det en fettkaffe ute på altanen och nu ska jag gå ut och sätta mig en stund och njuta av det fina vädret och se om jag kan komma på något mer att pyssla med 🙂

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. trollet

    Fettkaffe har jag glömt!Tack! Precis vad jag behöver nu när jag jobbar mycket?

  2. Ewa

    Supersmidigt och gott ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...